Üzenetek:1,066
Bemutatkozás
Tamás vagyok 38 éves sokan a közösségből Faterként ismernek. Jelenleg alkami munkákból tartom fel magam. Hobbim a számítógépezés, azon belül is a roleplay. Örök optimista vagyok, és ha valamiben, vagy valakikben hiszek, akkor azért 150%-os odaadással küzdök. Alapjáraton türelmes konfliktuskerülő ember vagyok, de ha kell kiállok az igazamért! Viszont úgy gondolom, hogy objektív látásmódom van, ami miatt külsős szemlélőként jól átlátom a helyzeteket!
Motivációm
Lassan egy éve jelentkeztem adminsegédnek, amit el is fogadtatok, életem egyik egyben legjobb, és legrosszabb időszaka is volt. Szerettem azt a feladatkört csinálni, de hamar leadtam, ennek leginkább magánjellegű okai voltak. Az elmúlt pár hónapban kezdett el bennem újra élni az érzés, milyen jó lenne újra ezt a tisztséget betölteni, milyen jó lenne újra megtapasztalni azokat az inpulzusokat amit egy adminsegédet ér. Újra segíteni, építeni a közösséget, ezáltal új embereket megismerni.
Roleplay pályafutásom
A Grand Theft auto sorozattal mondhatni a GTA 1 óta játszok, még akkor én is gyerek voltam. 2004-ben a bolt előtt tolongtam hogy megvegyem a GTA San Andreast. Aztán hivatalosan felnőttem, család stb, de örök gyerekként mindig játszottam. Érdeklődési körömben mindig az ilyen stratégiai meg menedzsment játékok álltak, és mindig kerestem egy olyan játéksítlust mint a roleplay. Bár furcsamód, 2019-ig nem találtam rá az RP világára, de 2019 közepén rátaláltam a GTA hungaryra. Ahol elkezdtem játszani! Megtetszett az, hogy lényegében itt van amit keresek, így belevetettem magam. Az első évben nem vettem komolyan a játékot, és negatív kép rajzolódott ki rólam. Onerp-re is úgy érkeztem, hogy megváltom a világot, de azon a szerveren megtanultam az alázatot és a tiszteletet az rp iránt! Szerver újranyitása után nem találtam a helyem azt éreztem, hogy mindenki ellenem van. Miután leadtam az adminsegédemet, utánna hónapokig nem a játékra koncentráltam, és egy negatív úton indultam el, rengeteg embernek fordítottam hátat.
Közel fél éve megismerkedtem a rendvédelmi rp-vel, és ezáltal megismertem azokat az embereket akikkel jól érzem magam, akiket barátaimnak nevezhetek, és ez plusszt ad számomra.
Miért pont én?
Jó tulajdonságaim
-Empatikus
-Precíz
-Jól terhelhető
-Megfontolt
Rossz tulajdonságaim
-Akaratos
-Hirtelen haragú
-Maximalista
Köszönöm, hogy elolvastad!
Jelentés