[AS jelentkezés] Danyy

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Danyy

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:46
Zoe Monroe
Rövid bemutatkozás:
Sziasztok kedves Olvasók! Szeretném előszőr is megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem előre is, hogy akár egy sort is elolvasol a jelentkezésemből. Dániel-nek hívnak, többen Ginoo, vagy Danyy néven ismerhettek. 23 éves vagyok, és Zala megyében élek. Jelenlegi munkám mellett elég sok időm van, így vettem bátorságot, hogy megírjam ezt a jelentkezést. Röviden pár pozitív és negatív dolgot rólam. Lehet pozitívum és negatívumként is tekinteni arra, hogy szeretem a maximumot kihozni adott dolgokból. Segítőkész személyiségnek tartom magam, ezt picivel lentebb ki is fejtem, hogy eddig miként sikerült ezt megvalósítani. Lehet fiatalabb vagy idősebb korosztály úgy gondolom, hogy mindenkivel egészen jól kijövök. Igazán türelmesnek tartom magam, viszont mint mindenki másnál nálam is megvannak a végletek. Negatív jelzőként tudnám felhozni, hogy nem tudok azonosulni olyan emberekkel, akik nem érdekel módján viselkednek/beszélnek. Na meg persze a szitkozódó szavakat. Szerintem ezzel mindenki így van, tehát újdonságot nem mondok ezzel.​


Szerveren elért "eredmények":

Jelen pillanatban a 187.000+ percet hagyhatok magam mögött csak ezen a szerveren. Leginkább a legális oldalát közelítettem meg eddig a szervernek, apróbb kihagyásokkal, amikor betekintést is nyertem, hogy milyen is az illegál. Az LSFMD-nél voltam vezetőségi tag, és itt jön elő a bemutatkozásnál említett segítőkészségem bebizonyítása. Hozzájárt az a dolog is ennek a frakciónak a betöltéséhez, hogy magába a frakcióba felvegyünk új játékosokat. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is, hisz számomra idegen emberekkel kommunikáltam, és megértettem magamat velük. Ez jelen pillanatban már a Benny's-ben játszódik le, hisz most itt foglalotoskodok. Bármi kérdés volt bármivel kapcsolatban legjobb tudásom szerint próbáltam rá választ adni/esetleg segíteni bármilyen formában.


Adminisztrátori tapasztalataim:

Nem kifejezetten terveztem eddigi szervereken betölteni ilyesfajta pozíciót. Tehát lényegében ez lenne az első olyan szerver, ahol adminsegédnek jelentkezek. Ide be is szűkíteném, hogy miért is jelentkeznék adminsegédnek(?). Mint eddig is, szívesen segítek más játékosoknak akár csak egy könnyebb, akár életbevágóan fontos kérdés/kérésnek eleget téve, az RP világukat színesíteni, vagy bármiféle kreatív dolgot kitalálni nekik. Szeretek csapatban dolgozni, illetve elég emberközpontú vagyok.


Aktivitásom:

Részben bármikor "munkára" fogható vagyok, elég rugalmas időbeosztásom miatt. Elég sok időt töltök nap, mint nap a szerveren, de ha éppen nem vagyok fent, Discordon, vagy bárhol máshol elérhető vagyok.


Miért is lehetnék adminisztrátor segéd?:
Ez számomra igazán relatív kérdés, ki a jó és ki a nem jó adminsegéd. Amivel én hozzátudok járulni 100%-ban, az a jelenleg szerzett tudásom, tapasztalataim megosztása játékostársaim felé, illetve segítőkészségem. Mindenki számára van lehetőség, hogy tanuljon, új dolgokat fedezzen fel a szerveren, mint ahogy a való életben is működik. Szeretném ezt akár magam, akár más segítségével is szétosztani új, vagy akár régi játékosok között. Mint adminsegéd, nem csak az lenne számomra jó érzés, hogy a játékosokat segítem, hanem a mostani és a következő adminisztrátorok válláról a kisebb/nagyobb "terhet" levenni.


Zárás:

Zárásként, megint csak megköszönni szeretném, ha elolvastad a lapomat. Ha esetleg tetszett amit olvastál, vagy éppen nem, hozzászólás formájában, vagy akár egy reakcióval nyilvánítsd ki véleményed, hisz akkor én is láthatom, hogy mennyire is állna nekem jól ennek a szerepnek a betöltése.
 

Veysel

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:117
Gregory Mogiljevics
Hmm, kedves uram! Örömmel olvasom a jelentkezésed, teljes mértékben Támogatom , jól terhelhető és aktív játékos vagy aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ott a helyed az Admin csapatban!
 

livii

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Rue Willard
Dani a legalkalmasabb jelölt szerintem, csak támogatni tudom. Eddig bármilyen kérdéssel fordultam hozzá, idejét és energiáját nem kímélve segített megoldani a problémákat. Hajrá Dani!!
 

dinike96

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Daniel Lucas
Veled együtt voltam vezetőségi tag az LSFMD-ben, közvetlen láttam a befektetett energiát és kommunikatív is vagy. Teljes mértékben fordulnék hozzád bármi problémával. Támogatom❤️
 

JimmyDix

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:82
Matthew Moreno/Jimmy Goldman
Dani, pár hónapja beszélünk csak de semmi rosszat nem tudnék mondani, egyik legaktívabb játékos vagy akit ismerek, türelmes, segítőkész és kedves, emiatt nyilvánvalóan Támogatlak!
 

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:208
bolondmike
Hatalmas tag vagy ez biztos, igaz az elmúlt időben nem sokat beszéltünk / beszélünk, de szerintem megállnád itt a helyed, nem is értem hol van rólad az AS badge 🫶🏻🤗
 

Chloee

Pletykafészek
Adminsegéd
Üzenetek:123
Nina Cortez
Egy ideje már ismerjük egymást, röpke 4 hónap +,- pár nap. Mindig mindenkivel türelmesen beszélsz, viselkedsz legyen szó bármiről amit kérdeznek tőled vagy esetleg segítséget kérnek. Egy ideje vezetőségi tag lettél Bennys-ben is minden betanítást nagyon fullosan csinálsz. Egyértelműen a csapatban a helyed, csak támogatni tudom a lapodat. Sok sikert, lássuk azt a zöldet a nevecskédnél :love:
 

Bounty

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Szia Ginoo. Volt már szerencsém hozzád ha nem is hosszú időre csak egy minimálisra egy frakcióban tartózkodni. Segítőkészek, szorgalmasnak és jó arcnak tartalak! Támogatom a lapod! Hajrá hajrá!
 

Kockasajt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Igen és igen! Ezt a pályázatot csak támogatni lehet. Megfelelő embernek tartalak az AS és admini feladatokra is. Nálad önzetlenebb és kitartóbb emberrel nem igazán találkoztam még. Hajrá Danika!❤️ (Ha választanod kéne, akkor mi lennél…?😎)
 

Ruszi

Pletykafészek
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:130
Főadmin hozzászólás
Kedves Danyy!

Örömmel értesítelek téged, hogy az adminsegéd csapat véleménye, valamint az én döntésem alapján az adminsegéd jelentkezési lapod elfogadásra került!

Holnap 18 óra 00 perckor várlak egy meghallgatásra TS-en.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó