Rövid bemutatkozás:
Sziasztok kedves Olvasók! Szeretném előszőr is megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem előre is, hogy akár egy sort is elolvasol a jelentkezésemből. Dániel-nek hívnak, többen Ginoo, vagy Danyy néven ismerhettek. 23 éves vagyok, és Zala megyében élek. Jelenlegi munkám mellett elég sok időm van, így vettem bátorságot, hogy megírjam ezt a jelentkezést. Röviden pár pozitív és negatív dolgot rólam. Lehet pozitívum és negatívumként is tekinteni arra, hogy szeretem a maximumot kihozni adott dolgokból. Segítőkész személyiségnek tartom magam, ezt picivel lentebb ki is fejtem, hogy eddig miként sikerült ezt megvalósítani. Lehet fiatalabb vagy idősebb korosztály úgy gondolom, hogy mindenkivel egészen jól kijövök. Igazán türelmesnek tartom magam, viszont mint mindenki másnál nálam is megvannak a végletek. Negatív jelzőként tudnám felhozni, hogy nem tudok azonosulni olyan emberekkel, akik nem érdekel módján viselkednek/beszélnek. Na meg persze a szitkozódó szavakat. Szerintem ezzel mindenki így van, tehát újdonságot nem mondok ezzel.
Szerveren elért "eredmények":
Jelen pillanatban a 187.000+ percet hagyhatok magam mögött csak ezen a szerveren. Leginkább a legális oldalát közelítettem meg eddig a szervernek, apróbb kihagyásokkal, amikor betekintést is nyertem, hogy milyen is az illegál. Az LSFMD-nél voltam vezetőségi tag, és itt jön elő a bemutatkozásnál említett segítőkészségem bebizonyítása. Hozzájárt az a dolog is ennek a frakciónak a betöltéséhez, hogy magába a frakcióba felvegyünk új játékosokat. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is, hisz számomra idegen emberekkel kommunikáltam, és megértettem magamat velük. Ez jelen pillanatban már a Benny's-ben játszódik le, hisz most itt foglalotoskodok. Bármi kérdés volt bármivel kapcsolatban legjobb tudásom szerint próbáltam rá választ adni/esetleg segíteni bármilyen formában.
Adminisztrátori tapasztalataim:
Nem kifejezetten terveztem eddigi szervereken betölteni ilyesfajta pozíciót. Tehát lényegében ez lenne az első olyan szerver, ahol adminsegédnek jelentkezek. Ide be is szűkíteném, hogy miért is jelentkeznék adminsegédnek(?). Mint eddig is, szívesen segítek más játékosoknak akár csak egy könnyebb, akár életbevágóan fontos kérdés/kérésnek eleget téve, az RP világukat színesíteni, vagy bármiféle kreatív dolgot kitalálni nekik. Szeretek csapatban dolgozni, illetve elég emberközpontú vagyok.
Aktivitásom:
Részben bármikor "munkára" fogható vagyok, elég rugalmas időbeosztásom miatt. Elég sok időt töltök nap, mint nap a szerveren, de ha éppen nem vagyok fent, Discordon, vagy bárhol máshol elérhető vagyok.
Miért is lehetnék adminisztrátor segéd?:
Ez számomra igazán relatív kérdés, ki a jó és ki a nem jó adminsegéd. Amivel én hozzátudok járulni 100%-ban, az a jelenleg szerzett tudásom, tapasztalataim megosztása játékostársaim felé, illetve segítőkészségem. Mindenki számára van lehetőség, hogy tanuljon, új dolgokat fedezzen fel a szerveren, mint ahogy a való életben is működik. Szeretném ezt akár magam, akár más segítségével is szétosztani új, vagy akár régi játékosok között. Mint adminsegéd, nem csak az lenne számomra jó érzés, hogy a játékosokat segítem, hanem a mostani és a következő adminisztrátorok válláról a kisebb/nagyobb "terhet" levenni.
Zárás:
Zárásként, megint csak megköszönni szeretném, ha elolvastad a lapomat. Ha esetleg tetszett amit olvastál, vagy éppen nem, hozzászólás formájában, vagy akár egy reakcióval nyilvánítsd ki véleményed, hisz akkor én is láthatom, hogy mennyire is állna nekem jól ennek a szerepnek a betöltése.