Üzenetek:280
Sorry for drips
Teljes név: Aideen Boone
Születési hely: Los Santos, San Andreas
Születési dátum: 2000.09.17.
Édesapja neve: Dyar Boone
Édesanyja neve: Naira Rita
Magasság: 185 cm
Testsúly: 77 kg
Állampolgárság: Amerikai
Tanulmányok: University of San Andreas, Manager szakon utolsó éves hallgató
Munka: Pixelix studio. | Owner
Hobbik:
Graffiti, Digitális rajz, Motorozás, Rap
Függőségek:
Marihuána, Adderall, Kodein, Cigaretta, Alkohol
Külső megjelenés:
Aideen egy fiatal, 185 cm körüli srác. Testalkata vékony, sportos alkat. Szőke kócos hajjal rendelkezik. Zöld szemei mindig határozottságot sugallnak. Egész testét tetoválások borítják, arcán is több kisebb motívum található, szemöldöke felett az “INVISIBLE” szó van feltetoválva, Orrában septum van, ujjain mindig gyűrűket hord.
Pozitív tulajdonságok:
Társaságkedvelő
Kreatív
Romantikus
Kezdeményező
Negatív tulajdonságok:
Hazudós
Szarkasztikus
Udvariatlan
Szószátyár
"A múlt sem tűnt el nyomtalanul. Átéltük azokat a pillanatokat, úgyhogy a részünkké váltak. Az alkotóelemeink."
Ayyo! Aydee vagyok.. De várj, amúgy mi közöd van az életemhez?
**El neveti magát.**
Na jó csak viccelek..
Ha már így végig kísérsz az utamon, mint egy árnyék, egy gondolat mi fejemben császkál csak elmondok pár dolgot magamról..
**Rárobbant beszéd közben egy bluntra**
Itt születtem Los Santosba. Taposom a huszonhármat. Los Santosi kölyök vagyok és egyetemre járok Manager szakra. Hashtag ULSA dude!
Amúgy nemrég költöztem el a szüleimtől..
Mondjuk eddig is úgy tűnt nem velük élek amennyit itthon vannak, mivel szüleim filmsztárok u know?
Most épp a Disney forgat egy sorozatot.. A Szerelem háborúja.
Nem vágod gee? Nem is baj egy bullshit sorozat. De most Franciaországban tolják emiatt az ipart. Néha kinézek hozzájuk, de hidegen hagynak mit csinálnak.
**Megvonja a vállát és bele slukkol párat a blázba.**
Sosem volt jó kapcsolatom a szüleimmel. Sosem panaszkodhattam, nem voltam egy utca kölyök, sosem kellett nélkülöznöm. De azt a szülői szeretett én sose kaptam meg. Fiatal koromba nem nagyon láttam a szüleimet, mivel folyton a filmek miatt másik cityben, vagy országban posztoltak épp. Általában a dadám vigyázott rám kiskoromba, Lana. Egy fiatal shorty volt, de anyámként tekintettem rá. Ő volt akire számíthattam, akivel megtudtam mindent osztani, aki mindig velem volt..
**Vet egy keresztet, majd küld egy csókot az égbe.**
Meghalt.. Amikor 14 éves voltam.. Namsayin?
Lana egy kis törékeny gyönyörű vékony shorty volt. Sok arc zaklatta őt, sok shorty pedig bántotta. A folyamatos zaklatások miatt végül véget vetett az életének. A gyógyszert túltolta gee..
Amikor megtudtam teljesen le hozott az életről. Bezárkóztam a szobámba nem beszéltem senkivel. Folyamatosan az volt a fejembe, hogy miért nem vettem észre és miért nem voltam ott neki. Úgy éreztem, hogy míg ő mindig ott volt nekem és anyámként tekintettem rá, ő nem számíthatott rám..
Ezért is van, hogy egyből fadelném az összes ilyet. Damn it!
**Sóhajt, csutkára le szívja a blázt és el pöcköli.**
Pszichológushoz jártam, hogy fel tudjam dolgozni. Ilyenkor ismerkedtem meg az antidepresszáns fogalmával. A doki felírt nekem egy Prozac nevű gyógyszert a depresszióra, ami elég sokat segített ennek a leküzdésében de mai napig gondolok rá.. Hiányzik Lana..
Ezután indult el a középsuli. Én mindig is jó tanuló voltam, bár nem nagy energiát fektettem bele a dolgokba. Egyszerűen minden megragadt.. Inkább a magatartással voltak mindig problémák.
Davisbe jártam középsuliba amúgy..
Az egy érdekes időszak volt..
Megismerkedtem a környékbeli arcokkal és bármennyire is gazdag körülmények között éltem, sosem néztem le őket. Én nem az a fajta arc vagyok aki bárkit is le nézz amiatt, mert más körülmények közé született.
Nem mindenki ugyan azokkal a lapokkal játszik..
A srácok be fogadtak sosem volt problémám a suliba. Mondjuk lehet azért mert a gyógyszereket én dealeltem a suliba és mindenki tőlem vette.
**Kacsint egyet, majd elröhögi magát.**
Ahogy egyre idősebb lettem egyre több buliban vettem részt. Szerettem kikapcsolódni és szétcsapni magam. Legalább addig se agyaltam annyit.. Pörögtem a helyi local arcokkal és egyre jobban mentek a dolgok. A gyógyszereket vásárolták mint a cukrot a hommie-k és mivel TB miatt elég olcsón kaptam, elég jól is kerestem vele. Dolla-dolla..
Nyilván ez másnak is feltűnt és hát..
Az irigykedés a legnagyobb méreg..
Így végül valaki be vamzerolt a suliban, átkutatták a szekrényem és minden kiderült.
Szülőket behívták.. Hallod G.. Teljes bukás.. Kicsaptak a suliból..
** Rázza a fejét, majd előkap egy doboz Redwood cigarettát és bepattint a szájába egy szálat, de nem gyújtja meg csak folytatja a sztorit.**
Na szóval így el költöztünk.. Így kerültem Miamiba és végül ott végeztem el a középsulit.
Hát nem sok dolog történt ott. Boring set.. Szüleim nagyon oda figyeltek rám, ne csináljak semmi bullshitet.
Folyamatosan le foglalták a szabadidőm, magántanárhoz jártam ez idő alatt és végül felvettek az ULSA-ra.
Így kerültem vissza Los Santosba.
Szüleim is ide költöztek velem, de mivel alig vannak itthon eléggé magamra vagyok utalva..
Jóó amúgy elég volt, itt jártatom a pofám..
Lent meg várnak az arcok..
*Előkapja a Zippot és belobbantja a végét a cigarettának, majd megindul.*
Utoljára szerkesztve: