Jogtalan Ace Salas panasza Tukán ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KBence050

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:97
Dimitri Orlov
panaszkonyv.png

Neved: Ace Salas
Adminisztrátor(ok) neve: Tukán
Panasz oka: Hibás elbírálás
Panasz kifejtése: Ugye az egész egy autókereskedés rablásból indult aminek 15 perccel később egy hosszas üldözés után kihelyezett szögek vetettek véget és így kisodródott a lopott kocsi, a rendőrök megáltak megvárták míg le rp-zem majd mivel láttam nem szállnak ki így kiszálltam, és elővettem fegyverem, bár utána egy leadott figyelmeztető jellegű lövés után a karakterem likvidálásra került és ezután a kórházban újra éledtem és újra éledés után aj-be kerültem megbeszélés indokkal (tettem egy kis ooc kitérőt elmentem inni valóért) majd elkezdődött a "beszélgetés " a fear rp hiányáról, ezzel csak annyi volt a gond hogy én ezzel nem értek egyet egyrészt ez a beszélgetés jellegű dolog csak egy fajta vádolás volt mert meghalgatás egy darab nem volt benne és meg se akarta halgatni én hogy gondolom ő csak arra ment hogy engem minél előbb szankcionáljon, és ezt nem szeretem, ezt nemtartom fernek, mint azt se hogy egy rp szerveren rám van force olva hogy megadjam magam különben ha nem így teszek akkor jön az admin és kitilt. Tudom szoktam hibázni mert ember vagyok én is, de ezt az elbírálást az 5 napos kitiltást erős túlzásnak gondolom még az UCP-m ismeretében is. Ezért szeretnék mihamarabbi elbírálást az ügyemben.

Bizonyíték (kép, log, videó): nincs
Megjegyzés: nincs

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,559
-
Head of Staff hozzászólás
Szia!

Az UCP-det tekintve bárki mérlegelhetett volna azon, hogy milyen szankciót oszt erre a mutatványra neked. Erre bármelyik adminnak, köztük Tukánnak is megvan a lehetősége, ráadásul erről még információt találhatsz itt is, de idézek belőle.

"Az enyhe és a súlyos büntetéseken túl figyelembe vesszük, hogy az adott játékos mennyi / milyen típusú szankciókkal rendelkezik és az adott szituáció még tiszta UCP-vel is milyen mértékű volt, majd ezt mérlegelve a legrosszabb esetben végleges kitiltást is oszthatunk."

Láttam a történetről a videót és következő kijelentésedre szeretnék is reflektálni.

ezt nemtartom fernek, mint azt se hogy egy rp szerveren rám van force olva hogy megadjam magam különben ha nem így teszek akkor jön az admin és kitilt.

Nagyon nagy tévedésben élsz és más is, aki ez alapján a mondat alapján gondolkodik. Nem vagy köteles - és más se - megadni magad, de nem alakíthatsz több fegyveressel szemben terminátort, hogy te csak úgy kiszállsz a kocsiból és tüzet nyitsz rájuk.

Számomra és mások számára is, pedig az az elfogadhatatlan, hogy Te meg pár játékos ezekkel a manőverekkel akarjátok megúszni sorozatosan a következményeket. Inkább meghaltok és leülitek a 10 percet, mintsem vállaljátok az azt követő szituációkat. Nem egy, nem két eset volt már ezzel kapcsolatban, de nálad az UCP-dre való tekintettel már több, mint sok.

Szeretném leszögezni azt is, hogy nem kell mindennel egyetérteni, de van egy szabályzat, amit a szerveren tartózkodás alatt köteles vagy betartani. Ennek most egyáltalán nem tettél eleget, így megkaptad érte a büntetésed.

Röviden pedig, az admin btk. alapján oszthat olyan büntetést az illetékes adminisztrátor, ami felülírja a felsorolt AJ / egyéb szankciókat.

Zárom, jogtalan.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó