Üzenetek:97
Dimitri Orlov

Neved: Ace Salas
Adminisztrátor(ok) neve: Tukán
Panasz oka: Hibás elbírálás
Panasz kifejtése: Ugye az egész egy autókereskedés rablásból indult aminek 15 perccel később egy hosszas üldözés után kihelyezett szögek vetettek véget és így kisodródott a lopott kocsi, a rendőrök megáltak megvárták míg le rp-zem majd mivel láttam nem szállnak ki így kiszálltam, és elővettem fegyverem, bár utána egy leadott figyelmeztető jellegű lövés után a karakterem likvidálásra került és ezután a kórházban újra éledtem és újra éledés után aj-be kerültem megbeszélés indokkal (tettem egy kis ooc kitérőt elmentem inni valóért) majd elkezdődött a "beszélgetés " a fear rp hiányáról, ezzel csak annyi volt a gond hogy én ezzel nem értek egyet egyrészt ez a beszélgetés jellegű dolog csak egy fajta vádolás volt mert meghalgatás egy darab nem volt benne és meg se akarta halgatni én hogy gondolom ő csak arra ment hogy engem minél előbb szankcionáljon, és ezt nem szeretem, ezt nemtartom fernek, mint azt se hogy egy rp szerveren rám van force olva hogy megadjam magam különben ha nem így teszek akkor jön az admin és kitilt. Tudom szoktam hibázni mert ember vagyok én is, de ezt az elbírálást az 5 napos kitiltást erős túlzásnak gondolom még az UCP-m ismeretében is. Ezért szeretnék mihamarabbi elbírálást az ügyemben.
Bizonyíték (kép, log, videó): nincs
Megjegyzés: nincs