Üzenetek:13
Neved: Abbie Hely
Adminisztrátor(ok) neve: Klaudia
Panasz oka: Jogtalan ban, az érveink figyelmen kívül hagyása.
Panasz kifejtése: MG indokkal tiltott ki engem és egy barátomat, amit nem érzek jogosnak, ugyanis kocsikáztunk a városban de haverom nagyrészt nem volt gépnél mivel IRL csinálta a dolgát még, én vezettem nézegettem a kamionos telephelyeket, utána mentem ki Park Enforcementhez megnézni, hogy vannak e ott és akkor jött le Klaudia, hogy mi volt ez hogy megyünk és akkor, hogy nem igazán beszélünk, biztos hogy MGzünk ezt kijelentette, igazából le írtuk neki a dolgokat OOC, de nem igazán érdekelte, nem vette figyelembe azt amit írtunk neki, szerettünk volna felmenni vele DC-re beszélni közölte velünk, hogy részéről megvan beszélve ő már oszatná a szankciót, igazából semmi indokunk nem lett volna MGzni, semmi nem indokolta volna valamint már 2021 óta játszok a szerveren és még csak felsem merült egyszer sem ilyen, hogy MGzek, de a nagyjából 8 éves RP pályafutásom óta egy szerveren sem, valamint már volt ilyen, hogy haver beült mellém akár mikor kamionoztam és akkor senki sem kötött bele, senkit sem zavart az, hogy vezetek és valaki ül mellettem, egészen idáig, valamint amikor lejött akkor le is írta, hogy nem is olyan régóta talán 10 perce specelt, tehát amit előtte beszélgettünk azt nem látta, valamint még abba is belekötött, hogy én átöltöztem az autóban, minthogyha azzal is szerverszabályt sértettem volna.
Bizonyíték (kép, log, videó): Bíráló adminnak küldöm a logomat amennyiben szükséges.
Megjegyzés: Várom a bírálatot.
Utoljára szerkesztve: