Nem támogatom.
Inkább a börtönRPt preferálom, mintsem hogy csak azért, mert illegálozok épp, kisemmiződjek újfent.
Nem azért gyűjtögetek legálban, hogy amint illegálba lépek, lenullázódjon, ne adj isten minuszba menjen a számlám.
Ne azokat vegye senki alapul, akik naponta letolnak egy csomó kamion kört (miközben pl egy maffia tagjai, pls..) és dúskálnak a pénzben.
Bár könnyű őket venni, hisz a többség már bőven túl gazdag. Én még azt is megérzem, ha 15ks bírságot tolnak az arcomba és ha így folytatjuk, újabb, amúgy is kevés kocsim közül kell megválnom csak azért, hogy folytathassam, hisz nem az a fajta az RPm, hogy "nem tudok semmit fúj menj innen" és általában véve láthatatlan vagyok a pD számára, hanem azt, hogy "yep, ott van a lángtetkós arcú lány, fix megint termeszt.. "
Úgy, hogy nem grindoltam céges cuccot amióta bejött, én pl nem gazdagodtam el, sőt.. ha lehetne, még azt is felvetném, hogy inkább kapjak a max fölött +50% böriidőt, RPzve helyben, mintsem egy akárhánytízezres bírságot.. Nem az első alkalom lenne, hogy pénzt kell kérjek mástól, hogy egyáltalán szinten tartsam a számlám és etessem a karaktert.
A múltkor speciel pont nem adott az eljáró PDs nekem bírságot, csak egy elég minimális böriidőt.. meg se éreztem. Anno volt, hogy gyilkosságért csücsültem 120+ perceket
afk nélkül
Ha szabad, akkor ehhez az ötlethez hozzátolnám a néha iszonyatos bírságok bónusz jailtime-ra konvertálását.. az olyanoknak, akik nem ücsörögnek milliókon.
<3
ui/szerk: Nem mondom kifejezetten, hogy marhaság, viszont a bandás pl F13 és hozzánk hasonlóan játszók nem mennének rá erre az opcióra, viszont továbbra is szeretnének pl napi szinten terjeszteni.
ez előfordulhat h kétnaponta, akár naponta lecsukdosással járna, inkább vágjanak be bónusz jailbe, hogy IC anyázhasson a karim, minthogy azzal lehetetlenítsék el a következő napi RPt h a bírság megeszi a maradék számlát XDD