óvadék és nyomkövetés

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Draven Jordan / carnage#0704 «

Ötleted leírása

» Feljött az ötlet, hogy miért nincs a szerveren még óvadékra lehetőség. Szerintem teljesen megférne a szerveren egy kis kiegészítés a IC JAIL-hez. Valaki már visszaeső, kap egy 50.000$-os csekket és mellé 150percet. Ilyenkor bejön a GOV a képletbe (ha nincs illetékes akkor nem) és felméri a helyzetet. Példa: 50.000$ csekk + 800% -> 450.000$ és mehet haza. A büntetés MDC-ben megjelenne csak nem kell afkolnia ott 150 percet. Akár a bokamonitort is be lehet ilyenkor vetni. Akit így kiengedünk annak ezt kell viselnie. A helyzetét meg egy szimpla /kneelmonitor ID-vel lekérni. UI: a % változtatási jogát fenntartom«

Csatolmányok

» 331532967_563974419100432_4746200042811237736_n.png «

Egyéb megjegyzések

» hmm csár szag van «

Utoljára szerkesztve:

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
Nem támogatom.
Inkább a börtönRPt preferálom, mintsem hogy csak azért, mert illegálozok épp, kisemmiződjek újfent.
Nem azért gyűjtögetek legálban, hogy amint illegálba lépek, lenullázódjon, ne adj isten minuszba menjen a számlám.
Ne azokat vegye senki alapul, akik naponta letolnak egy csomó kamion kört (miközben pl egy maffia tagjai, pls..) és dúskálnak a pénzben.

Bár könnyű őket venni, hisz a többség már bőven túl gazdag. Én még azt is megérzem, ha 15ks bírságot tolnak az arcomba és ha így folytatjuk, újabb, amúgy is kevés kocsim közül kell megválnom csak azért, hogy folytathassam, hisz nem az a fajta az RPm, hogy "nem tudok semmit fúj menj innen" és általában véve láthatatlan vagyok a pD számára, hanem azt, hogy "yep, ott van a lángtetkós arcú lány, fix megint termeszt.. "

Úgy, hogy nem grindoltam céges cuccot amióta bejött, én pl nem gazdagodtam el, sőt.. ha lehetne, még azt is felvetném, hogy inkább kapjak a max fölött +50% böriidőt, RPzve helyben, mintsem egy akárhánytízezres bírságot.. Nem az első alkalom lenne, hogy pénzt kell kérjek mástól, hogy egyáltalán szinten tartsam a számlám és etessem a karaktert.

A múltkor speciel pont nem adott az eljáró PDs nekem bírságot, csak egy elég minimális böriidőt.. meg se éreztem. Anno volt, hogy gyilkosságért csücsültem 120+ perceket :D afk nélkül :D
Ha szabad, akkor ehhez az ötlethez hozzátolnám a néha iszonyatos bírságok bónusz jailtime-ra konvertálását.. az olyanoknak, akik nem ücsörögnek milliókon.
<3

ui/szerk: Nem mondom kifejezetten, hogy marhaság, viszont a bandás pl F13 és hozzánk hasonlóan játszók nem mennének rá erre az opcióra, viszont továbbra is szeretnének pl napi szinten terjeszteni.
ez előfordulhat h kétnaponta, akár naponta lecsukdosással járna, inkább vágjanak be bónusz jailbe, hogy IC anyázhasson a karim, minthogy azzal lehetetlenítsék el a következő napi RPt h a bírság megeszi a maradék számlát XDD

Utoljára szerkesztve:

Diló

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:90
Mark Damon
Mindket fele huznak a gondolataim ezzel kapcsolatban, asszem regebben mar volt is rola otlet felirva. Viszont alapjaraton tamogatom, igy is eleg gazdag a szerver, talan ki vinne egy kis penzt a gazdasagbol es hosszutavon helyrerakna a szerveren a gazdasagot! Ment az up

boldogdani11

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Nem támogatom.
Inkább a börtönRPt preferálom, mintsem hogy csak azért, mert illegálozok épp, kisemmiződjek újfent.
Nem azért gyűjtögetek legálban, hogy amint illegálba lépek, lenullázódjon, ne adj isten minuszba menjen a számlám.
Ne azokat vegye senki alapul, akik naponta letolnak egy csomó kamion kört (miközben pl egy maffia tagjai, pls..) és dúskálnak a pénzben.

Bár könnyű őket venni, hisz a többség már bőven túl gazdag. Én még azt is megérzem, ha 15ks bírságot tolnak az arcomba és ha így folytatjuk, újabb, amúgy is kevés kocsim közül kell megválnom csak azért, hogy folytathassam, hisz nem az a fajta az RPm, hogy "nem tudok semmit fúj menj innen" és általában véve láthatatlan vagyok a pD számára, hanem azt, hogy "yep, ott van a lángtetkós arcú lány, fix megint termeszt.. "

Úgy, hogy nem grindoltam céges cuccot amióta bejött, én pl nem gazdagodtam el, sőt.. ha lehetne, még azt is felvetném, hogy inkább kapjak a max fölött +50% böriidőt, RPzve helyben, mintsem egy akárhánytízezres bírságot.. Nem az első alkalom lenne, hogy pénzt kell kérjek mástól, hogy egyáltalán szinten tartsam a számlám és etessem a karaktert.

A múltkor speciel pont nem adott az eljáró PDs nekem bírságot, csak egy elég minimális böriidőt.. meg se éreztem. Anno volt, hogy gyilkosságért csücsültem 120+ perceket :D afk nélkül :D
Ha szabad, akkor ehhez az ötlethez hozzátolnám a néha iszonyatos bírságok bónusz jailtime-ra konvertálását.. az olyanoknak, akik nem ücsörögnek milliókon.
<3

ui/szerk: Nem mondom kifejezetten, hogy marhaság, viszont a bandás pl F13 és hozzánk hasonlóan játszók nem mennének rá erre az opcióra, viszont továbbra is szeretnének pl napi szinten terjeszteni.
ez előfordulhat h kétnaponta, akár naponta lecsukdosással járna, inkább vágjanak be bónusz jailbe, hogy IC anyázhasson a karim, minthogy azzal lehetetlenítsék el a következő napi RPt h a bírság megeszi a maradék számlát XDD
Valamit félre értettél, az óvadék az megmaradna mint egy lehetőség, tehát aki a börtön időt válassza mint addig, az teheti, viszont aki nem szeretne várni és ezért hajlandó pénzt áldozni, az le tehetné az óvadékot. A két dolog nem zárja ki egymást, aki a régi rendszer szerint akarja csinálni az csinálhatná.

W3X

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Pok Ember
Az óvadékot lehet nem sokan vennék igénybe (nem mondom biztosra), de a bokaláncra fixen lenne igény. Jöhet.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Dexter Sosa
Az egész ötlet abból fakadt, hogy sok pénz mozog a szerveren. Én fix élnék vele ha lenne rá lehetőség. Nem véletlen írtam, hogy a % változását fenntartom, mert akár egyénenként is tudnánk mondani egy árat. Ez csak egy általánosított % volt. Meg hát nem beszélve arról, hogy mostmár minden scriptes rablásból egy vagyon jön be, szóval nem teljesen elképzelhetetlen, hogy elég sokan élnének vele.

ui: az első ilyen % ami feljött GOVon belül az a 2000% volt, hogy tényleg csak egy niche réteget szólítsunk meg. De utána be kellett látni, hogy az több mint sok volt. Így 500-800 közöttre saccoltuk az ár növekedést. De extrém helyzetekbe elképzelhető nagyobb emelkedés is.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Szerintem ez egy jó lehetőség lenne annak aki nem akar a börtönbe ülni és nagy pénzért ki tudja magát váltani, ha ez tényleg megvalósításra kerül akkor ne az legyen hogy apró pénzért kiváltom magam megkelljen fizetni a szabadságot.
Szerintem jó ötlet.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Dexter Sosa
Szerintem ez egy jó lehetőség lenne annak aki nem akar a börtönbe ülni és nagy pénzért ki tudja magát váltani, ha ez tényleg megvalósításra kerül akkor ne az legyen hogy apró pénzért kiváltom magam megkelljen fizetni a szabadságot.
Szerintem jó ötlet.
Szó sincs arról hogy aprópénz. Mint leírtam ezzel még így is egy nagyon kis közösséget fogunk megmozgatni, akinek van pénze. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindenkinek erre lesz lehetősége. Ha nem adjuk meg az óvadék lehetőségét le kell ülnie.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
El meg a nézés, azidőtájt hangyányit félreértettem :p
Hát ami kivisz pénzt az ultrarichtől, támogatom.. átkattintom a státuszt is a topicon :)
Rémesen sok a pénz, jó volna legalább városba költözésig revertelni a helyzetet.. nem azt érezném, hogy a magamfajta annyira csóró, hogy arra a "csóró" szó nem is megfelelő kifejezés XD
Viszont ...
A két dolog nem zárja ki egymást, aki a régi rendszer szerint akarja csinálni az csinálhatná.

Remélem 1 szép nap tényleg lesz olyan h becserélhetem a gigabírságaimat még 1 kis börire és kiabálhatok csúnyaságokat szegény rendőrKÉKnek <3 :D

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Dexter Sosa
A topic nem feltétlen a script szükséglete miatt készült, mert ezt script nélkül is megoldhatjuk. Inkább a playerek nézőpontja érdekelt. Egyeztetek a vezetőséggel és a PD-vel.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,251
-
Head of Staff hozzászólás
Jó ötlet mindkét része. Egyeztessünk a részletekről a napokban.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó