Üzenetek:69
Julian Jorovonich
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Antonio La Costa / kbence8202 «
Ötleted leírása
» Az ötletem egy mondattal jellemezve a szerencsejátékok kibővítése lenne. A kártyajákékok a mai napig is elég népszerű játéknak számítanak, és mivel a szerveren már bent van a BlackJack-nek a script-je, ez se számítana nagy ördöngősségnek megoldani mivel ezzel is több színes rp eseményt lehetne adni a szerver népességének. Személy szerint én nagyon szeretek pókerezni legfőkképpen két fajtáját lenne érdemes behozni a szerverre ami a "Texas holdem" (két lappal a kézbe játszák) és az 5 lapos póker lenne. A kettő közötti különbséget az jelentené mivel az ötlaposat bárhol lehetne játszani addig a Texas holdem-et csak klubbok és illegális kártya barlanbgokban lehetne korlátok nélkül játszani. Az lenne talán a legjobb megoldás erre ha egy külön "kártya pakli" item kerülne be amelyel lehetne ezt a kártya játékot, történetesen az ötlapos pókert játszani. Emellett egy külön praktikus ötlet lenne az ha a póker bekerülne hogy két fajtára osztódna még innen, lenne a készpénz tétes és a zsetonos ahol a tétnek szánt készpénzt a krupié átváltja ott az asztalnál zseton formájába. Így az illegálosok számára is nyílna egy jó lehetőség ,hogy ilyen póker klubbokat üzemeltessenek ahol az emberek eljátszhatják a pénzüket. «
Csatolmányok
» , , «
Megjegyzés
» Előre is köszönöm, kérdésekkel forduljatok hozzám bizalommal. «