Ötlet - Póker / Szerencsejáték

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KBence050

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Julian Jorovonich

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Antonio La Costa / kbence8202 «

Ötleted leírása

» Az ötletem egy mondattal jellemezve a szerencsejátékok kibővítése lenne. A kártyajákékok a mai napig is elég népszerű játéknak számítanak, és mivel a szerveren már bent van a BlackJack-nek a script-je, ez se számítana nagy ördöngősségnek megoldani mivel ezzel is több színes rp eseményt lehetne adni a szerver népességének. Személy szerint én nagyon szeretek pókerezni legfőkképpen két fajtáját lenne érdemes behozni a szerverre ami a "Texas holdem" (két lappal a kézbe játszák) és az 5 lapos póker lenne. A kettő közötti különbséget az jelentené mivel az ötlaposat bárhol lehetne játszani addig a Texas holdem-et csak klubbok és illegális kártya barlanbgokban lehetne korlátok nélkül játszani. Az lenne talán a legjobb megoldás erre ha egy külön "kártya pakli" item kerülne be amelyel lehetne ezt a kártya játékot, történetesen az ötlapos pókert játszani. Emellett egy külön praktikus ötlet lenne az ha a póker bekerülne hogy két fajtára osztódna még innen, lenne a készpénz tétes és a zsetonos ahol a tétnek szánt készpénzt a krupié átváltja ott az asztalnál zseton formájába. Így az illegálosok számára is nyílna egy jó lehetőség ,hogy ilyen póker klubbokat üzemeltessenek ahol az emberek eljátszhatják a pénzüket. «


Csatolmányok

» , , «

Megjegyzés

» Előre is köszönöm, kérdésekkel forduljatok hozzám bizalommal. «



 

Peter1994

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Nem nagyon értek a pókerhez, de teljes mértékben támogatom. Egy NPC lenne a krupié de ha meg lehetne oldani akkor úgy is el tudnám képzelni aki jártas a pókerben az le tudná váltani az NPC-t. Minden esetre ha bekerülne a szerverre én tuti ki próbálnám. Jó kis póker partykat lehetne szervezni. :)
 

KBence050

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Julian Jorovonich
Nem hinném, hogy 2023-ba lenne erre akkora kereslet, hogy megérje ezt megvalósítani, de aki ért hozzá annak biztos nagy buli lenne.
Szia, hadd szolgáljak válasszal a kijelentésedre. A póker mint olyan az nem egy videó játék amit két óra alatt kijátszasz és le is törlöd...nem. A póker az egy külön időtöltés, bár tudom 2023 van és mindenkit csak a telefonja érdekel meg , hogy ki és mit irogat neki de csak azért mert modernizáció van nem lehetne kártyázni a haverokkal? Ha hallottál már Las Vegas-ról és az erről híres kaszinókról, és momentán a pókernak mint kártyajátéknak több köze van ahhoz a modern amerikához mint a mai telefonos játékoknak, ezért is mondom azt a póker mindig is volt mindig is lesz, mert ez nem helyhez vagy Wifi-hez kötött. Remélem sikerült a pókerba vetett hitet erősíteni. ;)

"Na meg persze magához a GTA-hoz mivel nem hiába tették be a kaszinót és nem hijába ha az illegális életről szól az alap játék és a kaszinónak is gyökeres része maga az illegális élet részben. "
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó