Üzenetek:14
Kenny R. Rockwood
Nemrégiben megkezdtem tanulmányimat az egyetemen. Teljesen lenyűgözött az a színvonal amit képvisel, annak ellenére hogy sokat hallottam róla ezelőtt, mégis meg tudott lepni. A "Bevezető a Művézet és technika a filmgyártásban" szakot választottam, mivel mindig is érdekelt ez a téma és fejleszteni szerettem volna a jelenteírási készségeimet. Jelenleg nagyon sokat foglalkozom a tanulással és igyekszem az iskola mellé olyan munkahelyet választani ami segít a tanulmányimban valamint gyakorlati tudást is szerzek vele. Sokat tanulok féleg kint a természetben, mivel a fris levegő serkenti az agyműködésem. Szrencsére az egyetem területén lévő kis park megfelelő erre a célra. Nagyon kedvelem magát a környezetet is ahol elhelyezkedik az épület.
Nagyon várom már hogy mélyebben beletudjam magam ásni a témákba amik a választott területtel járnak. Egyelőre nagyon még csak a jéghegy csúcsát kapargatom úgyérzem
Nagyon várom már hogy mélyebben beletudjam magam ásni a témákba amik a választott területtel járnak. Egyelőre nagyon még csak a jéghegy csúcsát kapargatom úgyérzem