Élményképek

TheStrangeFreak

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Kenny R. Rockwood
Nemrégiben megkezdtem tanulmányimat az egyetemen. Teljesen lenyűgözött az a színvonal amit képvisel, annak ellenére hogy sokat hallottam róla ezelőtt, mégis meg tudott lepni. A "Bevezető a Művézet és technika a filmgyártásban" szakot választottam, mivel mindig is érdekelt ez a téma és fejleszteni szerettem volna a jelenteírási készségeimet. Jelenleg nagyon sokat foglalkozom a tanulással és igyekszem az iskola mellé olyan munkahelyet választani ami segít a tanulmányimban valamint gyakorlati tudást is szerzek vele. Sokat tanulok féleg kint a természetben, mivel a fris levegő serkenti az agyműködésem. Szrencsére az egyetem területén lévő kis park megfelelő erre a célra. Nagyon kedvelem magát a környezetet is ahol elhelyezkedik az épület.

Nagyon várom már hogy mélyebben beletudjam magam ásni a témákba amik a választott területtel járnak. Egyelőre nagyon még csak a jéghegy csúcsát kapargatom úgyérzem
 

Mellékletek

  • text_5035_1661930458741.png
    text_5035_1661930458741.png
    1.1 MB · Megtekintések: 40
  • text_5035_1661930244405.png
    text_5035_1661930244405.png
    1.3 MB · Megtekintések: 41

Ryf9

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Damien Ravenhill
Egy új nap egy új kezdet az egyetemen. Én előző este titokban már előre kibéreltem a koli szobánkat , hogy okozzak egy kis meglepetést Ravennek . Meg persze ne neki kelljen hűtőt meg szekrényt cipelnie. Mivel a mi szobánkban volt hűtő az természetesen hibás volt ....hiába hívtam fel a kolesz vezetőjét , azt mondta nem tud mit kezdeni vele, majd egyszer meg lesz oldva. " Mert most nagyon sokan költöztek be és ez most a legkisebb gond" Pfff...Kösz akkor inkább megoldottam egyedül , tény fáj is miatta a hátam , de ez már mellékes. Megérte az az öröm amit láttám a párom arcán . Költözés.png

Aztán vissza mentünk a fő bejárathoz és meg néztük a tantermeket is . Ahol az első gondolatunk az volt , hogy leghátra kell ülni, mert onnan fixen nem vesz észre a tanár ha puskázunk !
Tanterem.png


Megérkezve a nagy kapu elé ahonnan már csak a beiratkozás van hátra , kicsit azért bevallom elfogott a gyomor görcs . De ha menni kell hát menni kell és csinálni kell ! Nem szabad aggódni semmi probléma nem történhet .
Kapu.png

lSzöveg.png

Nah csak sikerült ez is!
 
Utoljára szerkesztve:

charlieka

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Sarah Chiyong
ulsa.png

ulsa.png
ulsa2.png
K-pkiv-g-s.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

R4V3N

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Raven Nightsong
Egy kis esti futás sose árt. Még csak ma jöttem rá, hogy az egyetemhez tartozik futópálya is. Innentől lehet nem a városban fogok futkározni hanem kihasználom ezt a lehetőséget. Két percre van a kolitól, tökéletes még a hajnalban keléshez is.
Rendeztünk Blaze-el egy futóversenyt egymás között.

Na vajon ki nyert?!...

Hát nem én...

#ULSA

1689680491248.png
 

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:621
Millie Evers
B o n y o d a l o m az ULSA-n:
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó