PD pár tagja és Dean Monroe-ra Panasz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Paku

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Drayton Rashawn
panaszkonyvj.png
Neved: Drayton Rashawn
Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra.
Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés
Panasz kifejtése: Az első videón látottak alapján Rick Ortega és Taylor Hayes meghalt a Forum Driveon történt lövöldözés során. Pár tagunk a kórházba indult elláttatni magát (lehetséges bejelzett a lőtt sebre a script de nem is ez a lényeg) a frakciónk tagjai akik meghaltak szándékosan nem mentek oda a kórházhoz, mivel ugyan az az RP folytatódott ott (Dominic Shawn és Jesus Aiden Richardson élte túl, a kórház elött ekkor még csak három PD-s volt 3v2-es szituáció, majd a lövöldözések után kb 10 másodpercre érkezett meg a TARV és a kórházból kifutó pár személy). Taylor Hayes és Rick Ortega megjelent a kórháznál, már TARV-al rajta kívül több emberrel és a haláluk után visszatértek ugyan abba az RP szálba. (Az egész este folyamán úton útfélen járkált a TARV aminek nem kifejezetten értjük miértjét és validságát.) Nem lehetett külön RP szál a lövöldözés, mivel az én karakteremet abban a szálban találták el, ami Forum Drive-n volt és ezután mentem el kórházba.
Bizonyíték (kép, log, videó):

1.
https://medal.tv/games/imported-clips/clips/mnvi13EZzy1bpm7eR?invite=cr-MSxGOFIsNTYzNDcxMDk2&v=4
pk4.png

2.A képek alapján tökéletesen látszódik, hogy a TARV-al érkező felek (Marcus Kellan, Amanda Melbourne,Taylor Hayes és talán Rick Ortega-nál is nagykaliber van). Kicsit irrelevánsnak tűnik ez a TARV-al való érkezés egy pawnshopra, de ez legyen a legkisebb gond, viszont a nagykaliberek már problémásabbak. A Carbine Rifle MK II-esek nagykaliberek, bármennyire is szépítenénk, nem lehet. ""Kézifegyver + Pump Shotgun: boltrablás; autókereskedés rablás; pawnshop; jármű és házfeltörés; ATM rablás""
ortega.pngnagykali.png

3. Az ellátás után bevittek az SD-re, majd elvették a telefonomat és egy random fiktív RP-vel lebonyolította a mobil/kód feltörését. Majd erről információkat rádiózott a többi egységnek. Maga a fiktív RP része nem tudom mennyire valid.

pk.PNG

log2.PNG
pk3.PNG

Megjegyzés: Nincs.
📋

Chloee

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
Nina Cortez
Sziasztok. - Marcus Kellan-ként a Tarv-ban jelen voltam. Látható is, ahogy előveszem a fegyvert, majd amint mérlegeltem el is szerettem volna tenni (egy lövést se adtam ki belőle én így emlékszem) de ott crashelt is a játék. (akkor jöttem vissza mikor már nem voltatok ott) A többihez nem tudok hozzászólni, személy szerint én Forumon nem voltam jelen. Az én részemről ennyit tudok mondani. Ettől függetlenül vállalom természetesen, hogy ott voltam, illetve a nagykaliber is nálam volt.

Dorinna

Kritikus
Játékos
Üzenetek:276
Pamela
Sziasztok. Amanda Melbourne-ként voltam jelen a TARV-ban. Én nem vettem részt a Forum Drive-os lövöldözésen, ahogy a kórháznál se voltam ott. Crash és újraduty után kaptam a rádiót, hogy vegyem fel a METRO felszerelést, amit megtettem, magamhoz vettem a nagykalibert is, bár semmilyen információm nem volt róla, hogy mire készülünk. A TARV-al először elmentünk tankolni, majd ide-oda mentünk a belváros felé, amikor üldözni kezdtek az egységek egy autót. Pillbox Hill térségére mentünk át, az üldözésben annyiból vettük ki a részünket, hogy a "kocsikázgatás" közben, amennyiben felénk kanyarodott az üldözött fél, megpróbáltunk eléállni, kizökkenteni őt az irányából (nem ütközést generálva). Vártam IC az instrukciókat, hogy mi lesz a feladat, amikor kaptuk az információt a rádión, hogy Pawnshopnál készülnek valamire. Amint megindultunk arra fele, már be is riasztott, amire reagált a TARV.

Amikor kiérkeztünk és kiszálltunk, eltettem a nagykalibert, mivel túlzónak éreztem kicsit a helyzethez képest. Miután kaptam néhány lövést, realizáltam, hogy csak egy pisztoly van nálam, emiatt kézhet vettem ismét a nagykalibert és próbáltam a lövések irányát behatárolni. Egy futó személyre fogtam, akibe belelőttem, viszont mivel továbbra is súlyosnak gondoltam a helyzetet, igyekeztem továbbá csak a kocsi hátsó kerekeibe kárt tenni, nem pedig az emberben.

Amint mindenki elrohant a helyszínről, én a TARV-nál maradtam, megnéztem a Pawnshopot és a továbbiakban nem ejtettem lövéseket senki felé. Tudom, hogy hibáztam, emiatt elnézést kérek azért, ha valakinek a játékában kellemetlenséget okoztam. Természetesen a szankciót szó nélkül vállalom, legközelebb pedig igyekezni fogok a szabályzathoz mérten dönteni a fegyvereket illetően.

Edit:

Utoljára szerkesztve:

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Axel Cross
Helló!
Én is jelen voltam a legtöbb esetnél, nem haltam meg tehát nagyjából tudom milyen szálon mi történt.
Taylort és Rick-et megvédeném elsősorban, hisz az. 1. lövöldözés után nem sokkal érkezett bejelentés a FIRE részéről felénk miszerint lőtt sebet kell ellátniuk. Kiérkeztünk a helyszínre, majd nem sokkal később Taylor és Rick is megérkezett akik látva azt, hogy kit látnak el éppen a mentősök ooc-ben jelezték, hogy ők ebben a szálban meghaltak és így el is mennek. Tehát teljesen fair volt mindkét személy felétek. A kórházas eset később történt azért már. A script bejelzett a rendvédelemnek. Meg is érkeztünk a helyszínre több egységgel (nem 2-3 ahogy az fent le van írva, hisz az EMT előtt egy körözött jármű állt ami le is lett rádiózva, tehát alapból többen voltunk ). Ment az RP, már vittük ki a srácokat, amikor is ismét ment a lövöldözés a kórház előtt. Nekünk az az infó lett átadva, hogy motorról lőttetek, ezt nem tudom megerősíteni mert nem láttam de ha így van akkor elég bátor húzás volt rátámadni az EMT előtt az egységekre. A TARV biztosítás miatt érkezett. Mivel a Davis-i kirendeltség amúgy is közel van hozzátok nem lett volna meglepő lépés ha betámadjátok a szállító egységet, szóval RP alapján szükséges volt a jelenlétük (főleg az indokolatlan kórház lövöldözés után).
Pawnshoppal kapcsolatban: Dean valóban rp-vel törte fel a telefonod de ezt korábban velünk is megcsinálták már amikor illegál oldalon voltunk. Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy egy telefont feltörnek 2026-ban a rendvédelmisek. Amennyiben szabályba ütközik az rp úgy erre majd kitérnek a bírálók és akkor legközelebb máshogy lesz a helyzet megközelítve. Viszont Dean rádióforgalmazása nem igazán befolyásolta a szálakat szerintem, hisz egyetlen egyszer szólt bele a rádióba amire senki sem reagált, legalábbis rádióforgalmazás alapján biztosan nem. Illetve nálam is volt egy telefon (pin kóddal volt lezárva, ezt a kódot a tagotok megmondta nekem) ahol ment a csoportos beszélgetésetek, ha unfair-ek akartunk volna lenni veletek szemben akkor még tartogatjuk magunknál a telefont és olvasgatjuk a beszélgetést de a szükséges bizonyítékok elkészítése után vissza is passzoltam azt a srácnak.

Cesar

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:156
Gabriel Solarin
Helló ! A telefonod én néztem át . A metódus pedig ugyan úgy ment ahogy azt már velem is többször megcsinálták . Véleményem szerint nem történt olyan volumenű dolog ami negatív irányba mozdított volna el bármit , mire jeleztem a telefonba történő eseményeket újra egy dara alakult ki így nem figyelt rá senki . RP-ztem a folyamatot de nem akartalak sokáig benntartani mert ígyis hosszúra nyúlt az egész ha ez hiba volt akkor a következő esetnél másképp lesz megoldva . A fiktív RP részével nem értek egyet hiszen a valóságban sem elképzelhetetlen folyamat ez szerintem . Mint mondtam ezt a folyamatot velem is lefolytatták már egy párszor én ezek tudatában kezeltem a helyzetet . Ha hibáztam vállalom érte a szankciót .

A kórháznál történt esemény sorozatra kitérve pedig .: A tarvok jelenléte szerintem nem furcsa főleg az elmúlt napok és hetek eseményeit tekintve . Azért kértünk további egységeket hiszen felvoltunk rá készülve ,hogy újabb lövöldözés várható ezért konvojba szerettünk volna beszállítani titeket . A 3v2 szituáció kicsit furcsa számomra hiszen alapjáraton 6 rendvédelmis tartózkodott a kórházba mikor kifelé indultunk erősített fegyverzettel ráadásul. Gondolom infóztad telefonon a helyzetet es Dominic is jelen volt az intézkedés alatt, akkor 8! rendvédelmi tag tartózkodott bent közülük kettő elhagyta a helyszínt amikor már bilincsben voltatok.Ez az én meglátásom szerint egy öngyilkos akció de ezt nem tisztem megítélni.

KOSZTA

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:57
Kyrie Vane Burton
Sziasztok. Amanda Melbourne-ként voltam jelen a TARV-ban. Én nem vettem részt a Forum Drive-os lövöldözésen, ahogy a kórháznál se voltam ott. Crash és újraduty után kaptam a rádiót, hogy vegyem fel a METRO felszerelést, amit megtettem, magamhoz vettem a nagykalibert is, bár semmilyen információm nem volt róla, hogy mire készülünk. A TARV-al először elmentünk tankolni, majd ide-oda mentünk a belváros felé, amikor üldözni kezdtek az egységek egy autót. Pillbox Hill térségére mentünk át, az üldözésben annyiból vettük ki a részünket, hogy a "kocsikázgatás" közben, amennyiben felénk kanyarodott az üldözött fél, megpróbáltunk eléállni, kizökkenteni őt az irányából (nem ütközést generálva). Vártam IC az instrukciókat, hogy mi lesz a feladat, amikor kaptuk az információt a rádión, hogy Pawnshopnál készülnek valamire. Amint megindultunk arra fele, már be is riasztott, amire reagált a TARV.

Amikor kiérkeztünk és kiszálltunk, eltettem a nagykalibert, mivel túlzónak éreztem kicsit a helyzethez képest. Miután kaptam néhány lövést, realizáltam, hogy csak egy pisztoly van nálam, emiatt kézhet vettem ismét a nagykalibert és próbáltam a lövések irányát behatárolni. Egy futó személyre fogtam, akibe belelőttem, viszont mivel továbbra is súlyosnak gondoltam a helyzetet, igyekeztem továbbá csak a kocsi hátsó kerekeibe kárt tenni, nem pedig az emberben.

Amint mindenki elrohant a helyszínről, én a TARV-nál maradtam, megnéztem a Pawnshopot és a továbbiakban nem ejtettem lövéseket senki felé. Tudom, hogy hibáztam, emiatt elnézést kérek azért, ha valakinek a játékában kellemetlenséget okoztam. Természetesen a szankciót szó nélkül vállalom, legközelebb pedig igyekezni fogok a szabályzathoz mérten dönteni a fegyvereket illetően.

Edit:
Sziasztok!
Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem egy ember darált minket nagykaliberrel, sőt már eleve nem tudtam hová tenni azt sem, hogy jövünk ki és már le van tartva a kijárat. (Ráadásul fegyvertelen voltam, volt nálam fegyver de nem volt elő véve.)

A TARV-os szituációval kapcsolatban pedig, nem tudom a pontos szabályzatot rá, de szerintem csak úgy kocsikázni nem szabadna vele ha jól tudom.
EDIT: Másik dolog, a videóból ahogy láttom 4 ember érkezett meg a Pawn shophoz a TARV-al. Én értem nagy kaliberekkel amivel elvileg ugye nem szabadna Pawn Shopra kijönni, de az , hogy egyből kiszáltok azért kicsit erős véleményem szerint, aztán most ki, hogy látja.

Még egy annyit szeretnék ehez hozzá tenni ha meg engeditek, az utóbbi napokban IC nagyon érezhető, hogy elég rendesen "szívatás" szaga van az egésznek, nem azt mondom 100% így van, de elég sok tagnak ez jön vissza!

Utoljára szerkesztve:

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62
Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak belőle nagykaliberrekkel. Ekkor elsőként futottam ki az ajtón és egyből jobra vettem az irányt, mivel az autónkat már körbe vették nagykaliberekkel és elállták az utat a TARVAL. Futás közben nem lőttem, nem veszélyeztettem egyik rendőr életét sem ahogyan a fent emlitett Kyrie Vane Burton sem. Amig futottam szintén hátba lettem darálva nagykaliberrel. Fent elhangzott hogy Amanda Melbourne néven súlyosnak találta a helyzetet, ezt nem igazán értem hiszen menekülőbe fogtuk és hátba lettünk darálva. Az pedig hogy a TARV sajnos a napokban már egy járőröző egységgé vállt eléggé bosszantó. És sajnos ez igy le is lett odafent irva,hogy ide oda mentünk a TARVAL tankolás után. image.png

Seend

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:34
Sziasztok Taylor vagyok.

Jelenleg melóba vagyok így a videókat estére bedobom amik vannak ezzel kapcsolatban.

Első körben nem tudtuk, hogy a kórházi száll meg abból van mivel mi egy lövöldözésre reagáltunk.(mint ahogy medve is említette a Tarv ezért is volt használva)

Bár itt a kérdés bennem is fele merült, hogyha tudtátok, hogy meg az a száll amit írtátok is és erősített a rendvédelem fegyverzete akkor a személyek mert mentek oda a karakter életét nem féltve lövöldözni?

Második a Tarvot az akció után elvittük meg tankolni ami tény és való, ezt követően egy erősítésre reagáltunk, a napokban rengetek deputyt és Officer is megöltek így maradt a Metro készenlét az üldözés miatt.
Ebből jött a panwshop amit igazából mondhatnám, hogy rossz időben robbantottak mert pont 1 sarokra volt a Tarv.Azt nem is tagadom, hogy AR volt nálunk sajnos emberek vagyunk és hibázunk, nem rátok akarunk menni, csak szarul jött ki.

De itt akkor már azt megkérdem, hogy az adott illető aki a sarokról tűzet nyitott a páncélosra azt mert is tette mikor már egyszer lett volna lehetősége a menekülésre?

Illetve amit említett a Koszta, hogy azt hiszitek szivatás. Ez nem igaz, mi csak az helyzetekre reagálunk ami alakul, de mivel a Hood körül mindig találunk deputy és Officer testeket, így nyilván fokozottabb a jelenlét a környéken. Senkinek sincs eszmében szivatni a másikat, és erre figyelek is.

Azt gondolom mind a két félnek vannak hibái, mivel mind emberek vagyunk, így ezt meg lehetett volna beszélni is, PK helyett eddig is vevő voltam mindenre és ez után is az leszek/vagyok

KOSZTA

Pötyögtető
Játékos
Kyrie Vane Burton
Sziasztok Taylor vagyok.

Jelenleg melóba vagyok így a videókat estére bedobom amik vannak ezzel kapcsolatban.

Első körben nem tudtuk, hogy a kórházi száll meg abból van mivel mi egy lövöldözésre reagáltunk.(mint ahogy medve is említette a Tarv ezért is volt használva)

Bár itt a kérdés bennem is fele merült, hogyha tudtátok, hogy meg az a száll amit írtátok is és erősített a rendvédelem fegyverzete akkor a személyek mert mentek oda a karakter életét nem féltve lövöldözni?

Második a Tarvot az akció után elvittük meg tankolni ami tény és való, ezt követően egy erősítésre reagáltunk, a napokban rengetek deputyt és Officer is megöltek így maradt a Metro készenlét az üldözés miatt.
Ebből jött a panwshop amit igazából mondhatnám, hogy rossz időben robbantottak mert pont 1 sarokra volt a Tarv.Azt nem is tagadom, hogy AR volt nálunk sajnos emberek vagyunk és hibázunk, nem rátok akarunk menni, csak szarul jött ki.

De itt akkor már azt megkérdem, hogy az adott illető aki a sarokról tűzet nyitott a páncélosra azt mert is tette mikor már egyszer lett volna lehetősége a menekülésre?

Illetve amit említett a Koszta, hogy azt hiszitek szivatás. Ez nem igaz, mi csak az helyzetekre reagálunk ami alakul, de mivel a Hood körül mindig találunk deputy és Officer testeket, így nyilván fokozottabb a jelenlét a környéken. Senkinek sincs eszmében szivatni a másikat, és erre figyelek is.

Azt gondolom mind a két félnek vannak hibái, mivel mind emberek vagyunk, így ezt meg lehetett volna beszélni is, PK helyett eddig is vevő voltam mindenre és ez után is az leszek/vagyok
Elmondom az én szempontom, hogy miből is érzem azt a szivatást.

Nagyon jól tudjátok, hogy minden egyes téren előnyben vagytok, ha meghaltok nincs vesztesegetek /duty 1 és annyi ellenben mi nekünk a fegyverek off plusz ami meg rosszabb sok RP szállnak is vége, ezek ellenére ha elkaptok valakit ugye ott megint fegyver off, telefont vissza nézitek, infó róla megvan és mint a tegnap is, meg a nyakába egy 80.000 ezres csekk. Igen való igaz, hogy ez elég ritka, igazából úgy látom embere válogatja de most csak gondoljatok bele abba, hogy kapsz egy rendör gyilkosságot, fegyvered el veszik, infó rólad megvan és még kapsz egy 80k- t. Másik, hogy pár PD sen kívűl senki nem hajlandó velünk más keretek között RP zni mint ahogy te vagy Maxvell akik meg keresnek akkor is ha nem baj van csak egyet RP zni, sőt olyan is van aki PD ben tartózkodik és ha civilbe találkozunk meg lát hátat fordít és el megy, de ha darálni kell ő az első sorban van.
Nekem ennyi volt amit hozzá tudtam fűzni. Köszönöm azoknak az embereknek akik hajlandóak bármiféle RP re is a darán kívűl!

Cesar

Moderne Verne
Játékos
Gabriel Solarin
Sziasztok Taylor vagyok.

Azt még hozzátennem mielőtt valaki azt gondolná ,hogy a PD indokolatlanul volt a környéken ,hogy a TARV egységgel lett átszállítva a panaszt nyitó fél Davis-re ezért tudott olyan gyorsan odaérni a helyszínre . Sokszor a jelölt egységek sem érnek ki a pawnshopra . A vespucci kirendeltség meg elég messze van ahhoz ,hogy értelmetlen lenne ezzel az autóval elindulni mert mire odaér vége az eseménynek .

Paku

Újonc
Játékos
Drayton Rashawn
Helló!
Én is jelen voltam a legtöbb esetnél, nem haltam meg tehát nagyjából tudom milyen szálon mi történt.
Taylort és Rick-et megvédeném elsősorban, hisz az. 1. lövöldözés után nem sokkal érkezett bejelentés a FIRE részéről felénk miszerint lőtt sebet kell ellátniuk. Kiérkeztünk a helyszínre, majd nem sokkal később Taylor és Rick is megérkezett akik látva azt, hogy kit látnak el éppen a mentősök ooc-ben jelezték, hogy ők ebben a szálban meghaltak és így el is mennek. Tehát teljesen fair volt mindkét személy felétek. A kórházas eset később történt azért már. A script bejelzett a rendvédelemnek. Meg is érkeztünk a helyszínre több egységgel (nem 2-3 ahogy az fent le van írva, hisz az EMT előtt egy körözött jármű állt ami le is lett rádiózva, tehát alapból többen voltunk ). Ment az RP, már vittük ki a srácokat, amikor is ismét ment a lövöldözés a kórház előtt. Nekünk az az infó lett átadva, hogy motorról lőttetek, ezt nem tudom megerősíteni mert nem láttam de ha így van akkor elég bátor húzás volt rátámadni az EMT előtt az egységekre. A TARV biztosítás miatt érkezett. Mivel a Davis-i kirendeltség amúgy is közel van hozzátok nem lett volna meglepő lépés ha betámadjátok a szállító egységet, szóval RP alapján szükséges volt a jelenlétük (főleg az indokolatlan kórház lövöldözés után).
Pawnshoppal kapcsolatban: Dean valóban rp-vel törte fel a telefonod de ezt korábban velünk is megcsinálták már amikor illegál oldalon voltunk. Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy egy telefont feltörnek 2026-ban a rendvédelmisek. Amennyiben szabályba ütközik az rp úgy erre majd kitérnek a bírálók és akkor legközelebb máshogy lesz a helyzet megközelítve. Viszont Dean rádióforgalmazása nem igazán befolyásolta a szálakat szerintem, hisz egyetlen egyszer szólt bele a rádióba amire senki sem reagált, legalábbis rádióforgalmazás alapján biztosan nem. Illetve nálam is volt egy telefon (pin kóddal volt lezárva, ezt a kódot a tagotok megmondta nekem) ahol ment a csoportos beszélgetésetek, ha unfair-ek akartunk volna lenni veletek szemben akkor még tartogatjuk magunknál a telefont és olvasgatjuk a beszélgetést de a szükséges bizonyítékok elkészítése után vissza is passzoltam azt a srácnak.
Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána egy igazoltatás miatt nyomtok falhoz (ott elakartam sétálni aztán meg már 4 officer futott utánam ezt majd aki bírálja eldönti minek számít, főleg ha nem jelzett be a script). Azért kerültetek a korházhoz, mivel akkor vittétek be az egyik CIVIL-t akit meglőttetek a Forumon (de ha még a script is bejelzett full mindegy attól még volt Radio forgalom a nevemről és gondolom a lőtt sebbekről is ami miatt nem teljesen értem,hogy mivel Ők sokkóltak le tehát legalább OOC tudhatták volna,hogy miért is voltam meglőve.). A srácok többen jöttek oda értem,mivel még arra is hagytak időt a PD-sek, hogy én tudjak írni. (nem ketten voltak ott mivel még páran jöttek értem). Nekem a TARV-val a korháznál így problémám nem volt igazából, mivel nyilván egy, olyan "bűnőzőt" szállitottatok, akit úgy is megprobálnak majd valahogy kimenekiteni, így az egész este alatt itt tudom megérteni csak a TARV használatát.

Mivel nem akarok kettő különt irni ezért még válaszolnék @Cesar-nak.
Valóban lehetséges a valóságban is ez amit mondasz,de szerintem nem az SD-n ami nincs úgy felszerelve technikailag, és akkor legyen rá egy minigame vagy script ne /do-val menjen (Annyira nem azzal van a baj,hogy belenéztél,hanem magával a kontextussal, hogy hogyan). De akkor ennyi erővel bárki ha elveszi valaki telefonját akkor RP szerint elvihetné egy szakemberhez illegálisan aki feltörögeti a telefonokat. Részemről a Pawnshop kiesett,de kajak kocsikázgatni egy TARV-val az talán Mexikóba meg a Brazil Favellákon reális.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Leighton Dowler
Azért kerültetek a korházhoz, mivel akkor vittétek be az egyik CIVIL-t akit meglőttetek a Forumon
Én nem szállok ebbe bele, csak alátámasztom, hogy én voltam a civil.
Ahogy kiszálltam a mentőből 3 járőregység kíséretét kaptam meg.
Ahogy kiesett Drayton az NPCből, egy ott maradt velem az 5-6 személyből (mindenki sprintelt utána) 1 ember és a két mentős. Meg sem szólalt, indult volna kifelé a dolgára. Utána jött vissza hozzám Medvem kihallgatni.

Utoljára szerkesztve:

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Axel Cross
Hát a korháznál,ha bejelzett volna tényleg a script akkor nem annyi lett volna az RP-tek hogy én ne menjek sehova várjunk orvost,utána egy igazoltatás miatt nyomtok falhoz (ott elakartam sétálni aztán meg már 4 officer futott utánam ezt majd aki bírálja eldönti minek számít, főleg ha nem jelzett be a script). Azért kerültetek a korházhoz, mivel akkor vittétek be az egyik CIVIL-t akit meglőttetek a Forumon (de ha még a script is bejelzett full mindegy attól még volt Radio forgalom a nevemről és gondolom a lőtt sebbekről is ami miatt nem teljesen értem,hogy mivel Ők sokkóltak le tehát legalább OOC tudhatták volna,hogy miért is voltam meglőve.). A srácok többen jöttek oda értem,mivel még arra is hagytak időt a PD-sek, hogy én tudjak írni. (nem ketten voltak ott mivel még páran jöttek értem). Nekem a TARV-val a korháznál így problémám nem volt igazából, mivel nyilván egy, olyan "bűnőzőt" szállitottatok, akit úgy is megprobálnak majd valahogy kimenekiteni, így az egész este alatt itt tudom megérteni csak a TARV használatát.

Valóban lehetséges a valóságban is ez amit mondasz,de szerintem nem az SD-n ami nincs úgy felszerelve technikailag, és akkor legyen rá egy minigame vagy script ne /do-val menjen (Annyira nem azzal van a baj,hogy belenéztél,hanem magával a kontextussal, hogy hogyan). De akkor ennyi erővel bárki ha elveszi valaki telefonját akkor RP szerint elvihetné egy szakemberhez illegálisan aki feltörögeti a telefonokat. Részemről a Pawnshop kiesett,de kajak kocsikázgatni egy TARV-val az talán Mexikóba meg a Brazil Favellákon reális.

Valóban bejelzett a script:
MainThrd/ [Bejelentés] A(z) West Vinewood kórházból egy orvos bejelentést tett lőtt seb miatt! Menjetek és vizsgáljátok ki. - Ezért is érkezett több egység a helyszínre, mi pedig a 2 sheriff egységgel (lehet három volt nem emlékszek) tényleg azért kerültünk oda mert a civilt kísértük be. Illetve ahogy mondtam az EMT előtt egy rendszám nélküli / vagy körözött autó volt nem emlékszek pontosan, hogy mit írt az ALPR. Tehát valószínűleg azért szaladtak a srác után az officerek és a deputy-k mert több dolgot is ki kellett vizsgálni, embereket kikérdezni a helyzetről a helyszínen. Én is utána mentem mert a kórház átnézés alatt volt, viszont amikor láttam, hogy mennek utánad többen akkor vissza is fordultam mert alapvetően nem azért mentem oda. A többiről nem tudok nyilatkozni amit írtál én Klaudiával rp-ztem egészen addig amíg el nem ment onnan. Amikor odamentem már csak asszisztáltam a kialakult helyzetben.

Paku

Újonc
Játékos
Drayton Rashawn
Valóban bejelzett a script:
MainThrd/ [Bejelentés] A(z) West Vinewood kórházból egy orvos bejelentést tett lőtt seb miatt! Menjetek és vizsgáljátok ki. - Ezért is érkezett több egység a helyszínre, mi pedig a 2 sheriff egységgel (lehet három volt nem emlékszek) tényleg azért kerültünk oda mert a civilt kísértük be. Illetve ahogy mondtam az EMT előtt egy rendszám nélküli / vagy körözött autó volt nem emlékszek pontosan, hogy mit írt az ALPR. Tehát valószínűleg azért szaladtak a srác után az officerek és a deputy-k mert több dolgot is ki kellett vizsgálni, embereket kikérdezni a helyzetről a helyszínen. Én is utána mentem mert a kórház átnézés alatt volt, viszont amikor láttam, hogy mennek utánad többen akkor vissza is fordultam mert alapvetően nem azért mentem oda. A többiről nem tudok nyilatkozni amit írtál én Klaudiával rp-ztem egészen addig amíg el nem ment onnan. Amikor odamentem már csak asszisztáltam a kialakult helyzetben.
Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak annyi a problémám, hogy mivel abból az RP szálból mentem korházba ami a Forumon történt és a szemem láttára lőtték le Őket, én jogosan tehettem volna fel a kérdést IC, hogy "Hogy éltek ti ketten?" és itt még mindig nem azon van a probléma, hogy ti bevittetek, mert volt egy jó RP és nem is a TARV, de akár hogy szépítem,attól még az ok ami miatt oda mentem az a Forumon a lövöldözés.

Cesar

Moderne Verne
Játékos
Gabriel Solarin

Nos mivel teljesen más sztorit mondasz reméljük a log meggyőzött ez az egyik . Két embert szerettünk volna azonosítani aki a golyót kapta es aki körözve volt rendőrgyilkosságért .Boxos felvette az eltávolított golyót ami bizonyította ,hogy a TE karakteredből lett kiszedve emiatt is lettél előállítva . Nem beszélve arról ,hogy fegyver is volt nálad . Műtét közben egy kórházban ez is indokolt gondolom .
+kieg: A kihallgatásod során a PD nyomozó vissza jelzett ,hogy egy rendőrségi fegyverből volt a golyó amit belőled kiszedtek .

Másik téma : A pk elején leírod ,hogy 3v2 szitu alakult ki itt pedig már azt írod ,hogy 4 officer kísért csak a kórházban. Ez a kettő már üti egymást .. Továbbá ha 3v2 szitu amit írtál most átalakul azzá ,hogy többen is jöttek érted . Mégis kik amikor fentebb leírtad ,hogy közületek csak ketten élték túl . Akkor ők vissza jöttek abba a szituba amiben meghaltak ?

Az SD felszereltségéről nem vitázok tovább mert ezt már csak indokolatlan feszkó keltésnek érzem .

Utoljára szerkesztve:

Paku

Újonc
Játékos
Drayton Rashawn
Nos mivel teljesen más sztorit mondasz reméljük a log meggyőzött ez az egyik . Két embert szerettünk volna azonosítani aki a golyót kapta es aki körözve volt rendőrgyilkosságért .Boxos felvette az eltávolított golyót ami bizonyította ,hogy a TE karakteredből lett kiszedve emiatt is lettél előállítva . Nem beszélve arról ,hogy fegyver is volt nálad . Műtét közben egy kórházban ez is indokolt gondolom .

Másik téma : A pk elején leírod ,hogy 3v2 szitu alakult ki itt pedig már azt írod ,hogy 4 officer kísért csak a kórházban. Ez a kettő már üti egymást .. Továbbá ha 3v2 szitu amit írtál most átalakul azzá ,hogy többen is jöttek érted . Mégis kik amikor fentebb leírtad ,hogy közületek csak ketten élték túl . Akkor ők vissza jöttek abba a szituba amiben meghaltak ?

Az SD felszereltségéről nem vitázok tovább mert ezt már csak indokolatlan feszkó keltésnek érzem .
Segitek,maradtak bent a korházban is, amiről IC nem tudtak a srácok (mivel nem szertünk MG-ni). :) Engem ki csak 3-an vittek. A TARV, pedig késöbb jött. Akik lövöldöztek,pedig nem haltak meg a Forumon. Ha olyanok is oda mentek volna akik meghaltak,akkor nem 3v2 hanem 3v6 lett volna (meg nyilván azok akik késöbb értek volna oda stb stb...) :)

KOSZTA

Pötyögtető
Játékos
Kyrie Vane Burton

Többen tudtunk volna vissza menni, én személy szerint nem voltam fent a szerveren ezen a RP n, akkor léptem fel amikor ép a Paku-t kérdeztétek ki a korháznál. Ha jól emlékszem 5 ember lett volna akik vissza tudtak volna menni de ez az 5 ember egyiksem halt bele az előtte lévő lövöldözésbe( vagy ott sem volt). IC mikor elő hozódott az, hogy ki kellene menekíteni Pakut ,aki bele halt azok el is mentek a közelünkből mivel ők nem lehettek részese ennek. Ezért van ebből most kicsi vita, mert nálunk aki meghalt ott be fejezte ezt az RP - t.
EDIT: Tettem egyedűl egy kört el néztem a korházhoz, amikor én ott egyedűl a távolból figyeltem ha jól emlékszem kettő darab PD-s autót láttam jelen, ezek ellenére én nem akartam ebbe bele menni, nem is voltam fent az RP ben és egyből nem darával akartam kezdeni a napot ezért nem mentem ki én oda!

Duko

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Sziasztok!
Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem egy ember darált minket nagykaliberrel, sőt már eleve nem tudtam hová tenni azt sem, hogy jövünk ki és már le van tartva a kijárat. (Ráadásul fegyvertelen voltam, volt nálam fegyver de nem volt elő véve.)

A TARV-os szituációval kapcsolatban pedig, nem tudom a pontos szabályzatot rá, de szerintem csak úgy kocsikázni nem szabadna vele ha jól tudom.
EDIT: Másik dolog, a videóból ahogy láttom 4 ember érkezett meg a Pawn shophoz a TARV-al. Én értem nagy kaliberekkel amivel elvileg ugye nem szabadna Pawn Shopra kijönni, de az , hogy egyből kiszáltok azért kicsit erős véleményem szerint, aztán most ki, hogy látja.

Még egy annyit szeretnék ehez hozzá tenni ha meg engeditek, az utóbbi napokban IC nagyon érezhető, hogy elég rendesen "szívatás" szaga van az egésznek, nem azt mondom 100% így van, de elég sok tagnak ez jön vissza!
Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered... illetve mi sem érünk mindig ki mire kirámoltok mindent, elég jó le lett véve a rablási időtök szerintem... úgyhogy ha kirongyolsz a boltból és rád van durrantva pár fegyvercső fel kell tudni ismerni a helyzetet.. más esetben mi sem verjük a földhöz magunkat hogy mire kiérünk senki nincs ott... valamint nekünk is megvan a lehetőségünk szigorúbb fegyverzetben mozogni ha már 4x szét van lőve egy nap a fél város..

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó