Hello!
Reflektálnék pár dologra ami itt elhangzott.
Gondolom ha az arcodba nyomnak egy fegyvert és mondják mit csinálj élőben is csak vissza kérdezel flegmán.
Ez kicsit "bort iszok és vizet prédikálok" tőled érkezvén, ne haragudj mindenféle személyeskedést félre téve, hiszen nem egyszer csináltad pont ezt. Nem fogok logokat másolni hisz nem ehhez az esethez kapcsolódik csak akkor legyünk tisztában azzal, hogy ha elvársz a másiktól dolgokat akkor tégy te is aszerint. Illetve amivel takarózni próbálsz az szerintem teljesen irreleváns a PK szempontjából. Tettem amit kértetek, nem akadékoskodtam, fogtam magam és beültem a kocsiba anélkül, hogy fegyvert, bármit előrántottam volna már azelőtt, hogy elővetted a fegyvert, hisz meglett volna rá a lehetőségem de akár arra is, hogy beülök a kocsiba és elmegyek. Viszont hagytam teret az rp-nek, gondoltam kijöhet belőle akár valami jó kis túszejtős dolog is. Arra nyilván nem számítottam, hogy így intézed/intézitek el a dolgot ahogy. Illetve direkt nem egyből nyomtam a segélykérőt és nem húztam feleslegesen az időt 10 rp sorral arra várva, hogy majd akkor besétálnak a pd-sd egységek és ennyi. Az, hogy bugos volt a beülés arról nem tehetek igazából, még ooc is szóltam, hogy üljetek be, hogy be tudjak ülni a hátsóra, pedig próbáltam minden kombinációt már előtte.
(ez nyilván ic ügy, de amúgy magában az is érdekelne hogy egy segélykérésre átlagos e az e féle reakció? vagy csak sejteni lehetett hogy szereltetés közben benyomott gyorshívó halálos erőket követel?)
Tekintve, hogy a vészjelző, segélykérő hívjuk aminek akarjuk egy Sergeant-től jött egy olyan helyen ami egyébként akárhogy nézem a gettó közelében van mégis mit vársz? 30 másodperc alatt ért oda minimum 8 egység, folyamatos rádiózással amit én nyilván tudtam IC-n, azért volt az az egy rp sor, hogy mosolygok az orrom alatt mert jól tudtam, hogy innen nem fogtok kimenni. Legközelebb talán gondoljátok át, hogy kit, hol és hogyan akartok elrabolni.
a kocsiba azért akkor szálltunk be amikor láttátok és nem kb 3-4 percel előtte mert remekül működött az egész és nem tudott egyikünk se normálisan beszállni, Elliot cruz többször is véletlen a sorfőr ülésbe szállt be.
Az a 3-4 perc az nem annyi volt ha a logot megnézed egyébként.
22:06:42] Joaquin Padilla mondja: Taka a kocsihoz.
22:06:45] Joaquin Padilla mondja: Foo most.
22:06:47] Elliot Cruz mondja: Igen?
22:06:48] ** [MDC]: A(z) 14L094 egység új állapota: Nem elérhető
22:06:49] ** [MDC]: A(z) 14T332 egység új állapota: Nem elérhető
22:06:50] Joaquin Padilla mondja: Yeah.
22:06:53] ** [CH: 3, FREQ: 385472] Valeria Hernandez: K400 reagál a vészjelzésre.
22:06:54] Joaquin Padilla mondja: Vagy itt döglesz meg most.
22:06:56] ** [MDC]: A(z) 28K400 egység új állapota: Nem elérhető
22:07:01] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Bianca Laurent (Police Officer II): L091 reagál.
22:07:03] ** [CH: 3, FREQ: 385472] David Barlowe: Tom 332-es szintén reagál.
22:07:06] Joaquin Padilla mondja: Hátra be.
22:07:16] ** [CH: 3, FREQ: 385472] Amara Vale: A313 úton.
22:07:21] *** Elliot Cruz figyel a szirénákra a távolból.
22:07:23] ** [CH: 3, FREQ: 385472] Marcus Brooks: Brooks, bejáratot zárjuk.
22:07:31] *** Elliot Cruz mosolyog kicsit az orra alatt.
22:07:36] ** [CH: 3, FREQ: 385472] Maximilian Hawthorne: M405 van bármely egységnek drónja az ablakokhoz?
22:07:38] ** [CH: 3, FREQ: 385472] Angel Cardenas: SL088 zárja a bejáratot.
22:07:48] Ramiro Reyes mondja: Faszt csinálsz, foo?
22:07:50] Joaquin Padilla: (( várjál ))
22:07:52] Elliot Cruz: (( szálljatok be ))
22:07:58] *** Ramiro Reyes beindított egy járművet.
1,5 perc sem telt el. Azt pedig remélem látod, hogy tisztában voltam azzal, hogy mennyi egység reagál illetve, hogy a bejárat már le is van zárva.
A célom lett volna itt egyébként hogy a mellettem ülő túszra fogom a fegyvert és valami ki alakuljon belőle de ez fizikálisan képtelenség volt így.(mellékesen rá is volt fogja a fegyver végig attól kezdve hogy beszálltam)
Erre rp sort én nem igen találtam de lehet elkerülte a figyelmem, ha van róla akkor bocsánat.
22:08:00] *** Ramiro Reyes kiengedi a jármű kézifékét.
22:08:07] *** Maxx szinte nem hisz a szemének mi történik itt másodpercek alatt... [Maxx Knoxwille]
22:08:09] *** Joaquin Padilla hátra száll be.
22:08:12] *** Ellie Dawson elrak egy fegyvert. (Beanbag)
22:08:12] *** Ellie Dawson elővesz egy fegyvert. (Heavy Pistol)
Itt már a pd-sd gyűrűben voltunk.
Amikor a végén el kezdtem lőni én se scriptesen, se rpvel nem láttam hogy bárki rám fogná, egyébként is a földön fekve nem láttam sokat és ahogy a /mebe is leírtam itt is azért a kocsi felé lőttem vaktába.
Az, hogy nem látod az egy dolog. Több PD-SD officer és Deputy állt körbe ami a videón tisztán látszik. IRL sem fogsz lövöldözésbe kezdeni gondolom ilyen szituációban mert az egyenlő a biztos halállal. De szerencsére reflektáltál erre a következő mondatodban, hogy miért is történt:
Őszintén szólva az egész ott kiégetett. hogy a feljebb említett Eliot Cruz amikor rá fogok egy éles fegyvert akkor is csak mosolyog, semmilyen félelmet nem mutat
Ha én is felhúznám magam mindenen és ilyen féle reakciót adnék rá akkor szerintem nem kellene sokáig a szerveren játszanom. Hidd el, minket is kiégetett amikor 1 órával a Bennys-es megmozdulásotok előtt egy üldözésből 3 egységre lőttetek ketten kis pisztolyt használva aminek netto nem volt megint értelme azon kívül, hogy "legalább" meghaltatok és nem lett senki előállítva, elkapva. Illetve továbbra is tartom, hogy a velem való takarózás teljesen irreleváns arra nézve, hogy Te mit csináltál.
Nem kívánok többször hozzászólni a témához, amit akartam leírtam. A videón is látszódik minden.