Legutóbbi tevékenység

• Relay
    Relay reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! @DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is. Azt veszem észre, hogy hogy már kezd...
  • _Shefi_
    Sziasztok! @DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is. Azt veszem észre, hogy hogy már kezd...
  • Szaby
    A harmadik és a negyedik pontra reflektálnék csak. III. Nem szokásom régebbi sérelmeket leütni másokon, ha eddig nem raktam PK-ra, vagy...
  • S
    Stephen reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez Panasz oka: PG, NonRP Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is...
  • S
    Stephen reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi...
  • S
    Itt van a 2. videóról a másik nézőszögből készített videó is: Ezen látható minden egyéb részlet amit mi láttunk illegál szemszögből.
  • S
    Ha felszólítást kapok akkor az egyenértékű azzal, hogy rám is van fogva a fegyver.. ami után nincs megadva az esély a menekülésre élből...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ha felszólítást kapok akkor az egyenértékű azzal, hogy rám is van fogva a fegyver.. ami után nincs megadva az esély a menekülésre élből...
  • Jose
  • Szaby
    No, az első pontra reagálva, természetes hogy nem kapsz felszólítást, amikor esélyt sem adsz rá mivel futni kezdtél egyből, majd fel a...
  • A
    aberki0527 reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez Panasz oka: PG, NonRP Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is...
  • A
    aberki0527 reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi...
  • A
    aberki0527 reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Itt van a 2. videóról a másik nézőszögből készített videó is: Ezen látható minden egyéb részlet amit mi láttunk illegál szemszögből.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • K
    Kopasz reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó