Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Itt van a 2. videóról a másik nézőszögből készített videó is: Ezen látható minden egyéb részlet amit mi láttunk illegál szemszögből.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez Panasz oka: PG, NonRP Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is...
  • Jose
    Itt van a 2. videóról a másik nézőszögből készített videó is: Ezen látható minden egyéb részlet amit mi láttunk illegál szemszögből.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Marcus Brooks Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez Panasz oka: PG, NonRP Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is...
  • Doublee__
    Doublee__ reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Jose témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Jose
  • Relay
    Relay reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Doublee__
    Doublee__ létrehozott egy témát Elutasítva Christian Lank - FN unban kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Christian Lank // doublee__ Indok: Többszörös AI használat. Tiltás időpontja: 2026.09.19 Hányszor voltál tiltva a platformról...
  • DarK
    Sziasztok, A panaszkönyvet jómagam illetve @_Shefi_ fogja bírálni. A PK-hoz 24 óra áll rendelkezésére az érintett félnek, hogy...
  • szikes92
    szikes92 reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • A
    aberki0527 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jake Ruiz Mendoza / jake_heke « Ötleted leírása » Sziasztok az alábbi...
  • .Kritya
    .Kritya reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó