Legutóbbi tevékenység

• JakeFury
    JakeFury reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Doug Moore Adminisztrátor neve: Simoon Indok: Log Hamisítást (PK) Tiltás időpontja: 2026.09.07 Meddig tart a ban: Örök Miért lettél...
  • Idk
    Idk reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Név: Doug Moore Adminisztrátor neve: Simoon Indok: Log Hamisítást (PK) Tiltás időpontja: 2026.09.07 Meddig tart a ban: Örök Miért lettél...
  • Jasmix
    Jasmix reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Miki
    Miki reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • szikes92
    szikes92 reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hazatérés? "Hatalmas kihagyás után, de újra itt vagyok" -Szólalt fel Jasmine miután elhagyta a repülőtér kapuját. -Kissé kétes...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Jasmine is back
  • guszti
    guszti létrehozott egy témát Elutasítva Doug Moore - Simoon, az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • Henzó
    Szia! A vérminta rendszer majdnem pontosan úgy működik, ahogy leírtad. Az ide kapcsolható drog ötletet pedig nem tervezzük...
  • Miki
    Miki reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hazatérés? "Hatalmas kihagyás után, de újra itt vagyok" -Szólalt fel Jasmine miután elhagyta a repülőtér kapuját. -Kissé kétes...
  • Henzó
    Henzó válaszolt erre: Los Aztecas 13.
    Köszi a választ, ebben az esetben lezárom. Írjatok egy fórum moderátornak, ha mégis folytatnátok.
  • A
    antek51 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • A
    antek51 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Jasmine is back
  • JatekMaster
    JatekMaster reagált Baka témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Téboly Egyik pillanatról a másikra meg szűnt a munkahelyem és mint ha kihúzták volna a lábam alól a talajt. Folyamatosan csak kattogott...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó