Legutóbbi tevékenység

• szikes92
    szikes92 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hazatérés? "Hatalmas kihagyás után, de újra itt vagyok" -Szólalt fel Jasmine miután elhagyta a repülőtér kapuját. -Kissé kétes...
  • Jasmix
    Jasmix válaszolt erre: Jasmine Freemon élete.
    Hazatérés? "Hatalmas kihagyás után, de újra itt vagyok" -Szólalt fel Jasmine miután elhagyta a repülőtér kapuját. -Kissé kétes...
    • Jasmix.png
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello! A rendszer jelenlegi működése szerint a PD nem tudja csak úgy egyszerűen megállapítani, hogy kihez tartozik a vérminta. Amit...
  • Baka
    Baka válaszolt erre: Anna Morales Garcia.
    Téboly Egyik pillanatról a másikra meg szűnt a munkahelyem és mint ha kihúzták volna a lábam alól a talajt. Folyamatosan csak kattogott...
    • image.png
    • image2.png
  • Crawford
    Crawford reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Artem Antonenko « Ötleted leírása » Változtatás a vérminta rendszerrel...
  • Crawford
    Crawford reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szivaccsal feltudod itatni a vért az lsd elállítja a vért és ha jól tudom 40 perc és eltűnik a vér.
  • Crawford
    Crawford reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello! A rendszer jelenlegi működése szerint a PD nem tudja csak úgy egyszerűen megállapítani, hogy kihez tartozik a vérminta. Amit...
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Jasmine is back
  • Miki
    Miki reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Jasmine is back
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Jasmine is back
  • Jasmix
    Jasmix válaszolt erre: Jasmine Freemon élete.
    Jasmine is back
  • Cesar
    Cesar reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • .Kritya
    .Kritya reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Dorinna
    Dorinna reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • S
    Steve89 reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Artem Antonenko « Ötleted leírása » Változtatás a vérminta rendszerrel...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó