Legutóbbi tevékenység

• JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Artem Antonenko « Ötleted leírása » Változtatás a vérminta rendszerrel...
  • B
    Balito reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello! A rendszer jelenlegi működése szerint a PD nem tudja csak úgy egyszerűen megállapítani, hogy kihez tartozik a vérminta. Amit...
  • Chloee
    Chloee reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello! A rendszer jelenlegi működése szerint a PD nem tudja csak úgy egyszerűen megállapítani, hogy kihez tartozik a vérminta. Amit...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • B
    Balito reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Artem Antonenko « Ötleted leírása » Változtatás a vérminta rendszerrel...
  • M
    Malackó reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Simoon
    Simoon reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • boldogdani11
    boldogdani11 létrehozott egy témát Vérminta rendszer átalakítása., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • Gellén
    Gellén válaszolt erre: Los Aztecas 13.
    Csáó, sajnos nem jutottunk vele sokra.:/
  • Mercikee
    Mercikee reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A kilencvenes években egy neves szállodalánc jelent meg, Dreyfuss Accomodation vállalat alatt, vezetője Elijah Dreyfuss. Két fia...
  • Mercikee
    Mercikee reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • P
    Peter1994 reagált Manguszta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Milana Maslowa Adminisztrátor neve: Legend Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend Tiltás időpontja...
  • P
    Peter1994 reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
  • P
    Peter1994 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 2.0.1 Bugfixek / módosítások - Adminjailben mostantól nem lehet megnyitni az inventoryt, és nem lehet használni az...
  • JeppY98
    JeppY98 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó