Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Manguszta
létrehozott egy témát
Elfogadva
Milana Maslowa - Legend
, az alábbi fórumon belül:
Archívum
.
Név: Milana Maslowa Adminisztrátor neve: Legend Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend Tiltás időpontja...
2026.09.08 17:49:09
rogers5661
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Hello. Feloldottalak, viszont legközelebb ne sérts szabályzatot egyik platformon se. (Bannod indoka szerverszabályzat megsértése volt.)...
2026.09.08 15:43:57
Legend
válaszolt erre:
Elfogadva
rogers5661 - Dc unban kérelme
.
Hello. Feloldottalak, viszont legközelebb ne sérts szabályzatot egyik platformon se. (Bannod indoka szerverszabályzat megsértése volt.)...
2026.09.08 14:32:04
rogers5661
létrehozott egy témát
Elfogadva
rogers5661 - Dc unban kérelme
Archívum
.
Discord neved és #szám(opcionális): rogers5661 Miért/Kitől kaptad a szankciót: Nem tudom Tiltás időpontja(kb): Nem tudom Meddig tart...
2026.09.08 13:39:19
M
Meskooo
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
2026.09.08 09:32:11
Javier AkA Teky
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
2026.09.07 21:54:35
Doublee__
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
2026.09.07 21:50:40
A
Altos123
reagált
Idk témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Név: Balan Rama Adminisztrátor neve: Henzó Indok: Frakció minősítés/szidás Tiltás időpontja: 2026.07.26. Meddig tart a ban: örök...
2026.09.07 21:41:25
Chloee
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.09.07 21:30:09
Idk
létrehozott egy témát
Elfogadva
Balan Rama Unban kérelme helyette írom
Archívum
.
Név: Balan Rama Adminisztrátor neve: Henzó Indok: Frakció minősítés/szidás Tiltás időpontja: 2026.07.26. Meddig tart a ban: örök...
2026.09.07 21:27:43
Legend
válaszolt erre:
Elutasítva
Darius Brooks - ReLay (Helyette írom)
.
Volt az elmúlt években elég sok büntetésed, így nem hinném, hogy egy normális pályafutásod lenne az UB kérelem után, hisz a szankciók...
2026.09.07 21:17:38
K
Kopasz
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.09.07 21:10:13
B
Balito
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.09.07 21:04:34
Mmark
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.09.07 21:00:14
Cesar
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2026.09.07 20:59:07
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó