Legutóbbi tevékenység

• Manguszta
    Manguszta létrehozott egy témát Elfogadva Milana Maslowa - Legend, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Milana Maslowa Adminisztrátor neve: Legend Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend Tiltás időpontja...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello. Feloldottalak, viszont legközelebb ne sérts szabályzatot egyik platformon se. (Bannod indoka szerverszabályzat megsértése volt.)...
  • Legend
    Hello. Feloldottalak, viszont legközelebb ne sérts szabályzatot egyik platformon se. (Bannod indoka szerverszabályzat megsértése volt.)...
  • rogers5661
    rogers5661 létrehozott egy témát Elfogadva rogers5661 - Dc unban kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): rogers5661 Miért/Kitől kaptad a szankciót: Nem tudom Tiltás időpontja(kb): Nem tudom Meddig tart...
  • M
    Meskooo reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
  • Javier AkA Teky
    Javier AkA Teky reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
  • Doublee__
    Doublee__ reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • A
    Altos123 reagált Idk témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Név: Balan Rama Adminisztrátor neve: Henzó Indok: Frakció minősítés/szidás Tiltás időpontja: 2026.07.26. Meddig tart a ban: örök...
  • Chloee
    Chloee reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Idk
    Idk létrehozott egy témát Elfogadva Balan Rama Unban kérelme helyette írom, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Balan Rama Adminisztrátor neve: Henzó Indok: Frakció minősítés/szidás Tiltás időpontja: 2026.07.26. Meddig tart a ban: örök...
  • Legend
    Volt az elmúlt években elég sok büntetésed, így nem hinném, hogy egy normális pályafutásod lenne az UB kérelem után, hisz a szankciók...
  • K
    Kopasz reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • B
    Balito reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Mmark
    Mmark reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Cesar
    Cesar reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó