Legutóbbi tevékenység

• Blunt.
    Blunt. reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne...
  • Simoon
  • B
    Balito reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Ja és a legrosszabb, hogy te helyesnek érzed, hogy az ember idejével játszol és korlátlan AJ-be rakod :)
  • B
    Balito reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Nagyon örülök neki, hogy ezt leírtad! Tehát minden scriptnek tökéletesen kell működnie és arra kell hivatkozni, hogy nem zárúlhat...
  • guszti
    Az RP folytatásra került a PD-n. A chates ajtó nyitás- zárásokat én értettem félre és hittem azt, hogy az a bejárati ajtóra vonatkozik...
  • P
    Peter1994 reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia! Ha már PK-t írsz, legalább ne szerkesztett képet csatolj hozzá. Kaptam logot arról, hogy be lett zárva az ajtó, amit te a képen...
  • P
    Peter1994 reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Nagyon örülök neki, hogy ezt leírtad! Tehát minden scriptnek tökéletesen kell működnie és arra kell hivatkozni, hogy nem zárúlhat...
  • P
    Peter1994 reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Ja és a legrosszabb, hogy te helyesnek érzed, hogy az ember idejével játszol és korlátlan AJ-be rakod :)
  • P
    Peter1994 reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Doug Moore Adminisztrátor(ok) neve: Dóri Panasz oka: Force RP Panasz kifejtése: Egy hosszadalmas PD RP közben a karakteremet...
  • Idk
    Idk reagált web11hoyer témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Darius Brooks Adminisztrátor neve: Relay Indok: Közösségbomlasztó magatartás, Gusztustalan OOC viselkedés, Frakció minősítés...
  • Zsomi
    Zsomi reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Zsomi
    Zsomi reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Mercikee
    Mercikee reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Doug Moore Adminisztrátor(ok) neve: Dóri Panasz oka: Force RP Panasz kifejtése: Egy hosszadalmas PD RP közben a karakteremet...
  • Mercikee
    Mercikee reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Ha már PK-t írsz, legalább ne szerkesztett képet csatolj hozzá. Kaptam logot arról, hogy be lett zárva az ajtó, amit te a képen...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó