Legutóbbi tevékenység

• Cross
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Mercikee
    Mercikee reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Jimmy
    Jimmy válaszolt erre: Élményképek.
    • elmenykep26.png
    • elmenykep27.png
    • elmenykep28.png
    • elmenykep29.png
  • JeppY98
    JeppY98 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • P
    picimetal létrehozott egy témát Borospince "G", az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Dante Monteiro/picimetal « Hiba megnevezése » A borospincének az ajtói...
    • 20260905234438_1.jpg
  • Jimmy
    Jimmy válaszolt erre: Élményképek.
    • elmenykep25.png
    • elmenykep24.png
    • elmenykep23.png
    • elmenykep22.png
  • K
    Kopasz reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Nulla rp-t produkáltatok egész végig a kocsi visszaborításánál mind a hárman, arról nem is beszélve, hogy úgy löktétek oda be...
  • Mmark
    Mmark reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Nulla rp-t produkáltatok egész végig a kocsi visszaborításánál mind a hárman, arról nem is beszélve, hogy úgy löktétek oda be...
  • Simoon
  • P
    Peter1994 reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tamara Ashford « Ötleted leírása » A csatolmányokba küldött maszk...
  • DarK
    DarK reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia. Ez több sebből is vérzik. összesen kb 2 kerítést törtem ki, egy saroknyit, a többit wayne törte ki. És nem tudom hogy egy ilyen...
  • K
    Kopasz reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Halihó! Már vártalak. Noha mindent azért nem írtál le , kiegészítem; Cirka 10-12 percen keresztül néztem mesterkedéseteket, közben...
  • K
    Kopasz reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Na már most. Akkor fedjük le a vérző sebeket. Mellékelem a kerítésről a képet. X-el jelöltem azon kerítés elemeket melyeket...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó