Legutóbbi tevékenység

• K
    Kopasz reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    :ROFLMAO: aha, ez kicsit érdekes, javitsuk ki ezt. Amit nem jelöltél be x-el azt kitörtem, meg a balra levőt. Illetve a bal oldalt...
  • Crawford
    Crawford reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    :ROFLMAO: aha, ez kicsit érdekes, javitsuk ki ezt. Amit nem jelöltél be x-el azt kitörtem, meg a balra levőt. Illetve a bal oldalt...
  • Crawford
    Crawford reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Na már most. Akkor fedjük le a vérző sebeket. Mellékelem a kerítésről a képet. X-el jelöltem azon kerítés elemeket melyeket...
  • Crawford
    Crawford reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Neved: Chris Robinson Adminisztrátor(ok) neve: Szikes Panasz oka: Adminjailt adott a semmiért Panasz kifejtése: Adminjailt adott mert...
  • Adam052
    Én is leirtam az igazat, ez van
  • szikes92
    Leírtam mindent, csatoltam mindent. Nem ok nélkül ragadtam le nálatok, te is tudod. Nincs több hozzáfűzni valóm, a döntésemet...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Adam052
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia. Ez több sebből is vérzik. összesen kb 2 kerítést törtem ki, egy saroknyit, a többit wayne törte ki. És nem tudom hogy egy ilyen...
  • Miki
    Miki reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Na már most. Akkor fedjük le a vérző sebeket. Mellékelem a kerítésről a képet. X-el jelöltem azon kerítés elemeket melyeket...
  • Miki
    Miki reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia. Ez több sebből is vérzik. összesen kb 2 kerítést törtem ki, egy saroknyit, a többit wayne törte ki. És nem tudom hogy egy ilyen...
  • szikes92
    • kerités.png
    • 20260905141745_1.jpg
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Adam052 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Chris Robinson Adminisztrátor(ok) neve: Szikes Panasz oka: Adminjailt adott a semmiért Panasz kifejtése: Adminjailt adott mert...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Halihó! Már vártalak. Noha mindent azért nem írtál le , kiegészítem; Cirka 10-12 percen keresztül néztem mesterkedéseteket, közben...
  • Miki
    Miki reagált szikes92 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Halihó! Már vártalak. Noha mindent azért nem írtál le , kiegészítem; Cirka 10-12 percen keresztül néztem mesterkedéseteket, közben...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó