Legutóbbi tevékenység

• Chloee
    Chloee reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Scoreboardról sem véletlen került ki a kijelzés, így nem tervezünk ilyet. Ha egy illegális frakció nagyobb megmozdulásra készül, azt...
  • Cesar
    Cesar reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Scoreboardról sem véletlen került ki a kijelzés, így nem tervezünk ilyet. Ha egy illegális frakció nagyobb megmozdulásra készül, azt...
  • Jimmy
    Jimmy válaszolt erre: Élményképek.
    • elmenykep11.png
    • elmenykep12.png
    • elmenykep13.png
  • Crawford
    Crawford reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: e-mail rendszer.
    Feleslegesnek tartom ezt, RP-vel megoldható. Ne akarjunk mindenre is scriptet. Zárok.
  • Legend
  • Chloee
    Chloee reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    én csak annyit fűznék hozzá, hogy meg lehet tervezni egy rablást órákkal előlre is, nem muszály azonnal neki is ugrani, mondjuk meg...
  • Cesar
    Cesar reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    én csak annyit fűznék hozzá, hogy meg lehet tervezni egy rablást órákkal előlre is, nem muszály azonnal neki is ugrani, mondjuk meg...
  • Crawford
    Crawford reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Jose
    Jose reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Egy adott parancs lenne az ötletem (...
  • JakeFury
    JakeFury reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • valakimostmar
  • JakeFury
    JakeFury reagált Arniagaten témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem ez egy kifejezetten hasznos és logikus ötlet, amivel sok felesleges kört meg lehetne spórolni az illegális oldalon. Jelenleg...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én erre már csak egyet írok, s többet nem fogok. Szerencsére működik már egy SD is, ezzel az aktív rendvédelem száma is nőtt papírforma...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Arniagaten témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem ez egy kifejezetten hasznos és logikus ötlet, amivel sok felesleges kört meg lehetne spórolni az illegális oldalon. Jelenleg...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó