Legutóbbi tevékenység

• A
    Szerintem ez egy kifejezetten hasznos és logikus ötlet, amivel sok felesleges kört meg lehetne spórolni az illegális oldalon. Jelenleg...
  • P
    Peter1994 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én erre már csak egyet írok, s többet nem fogok. Szerencsére működik már egy SD is, ezzel az aktív rendvédelem száma is nőtt papírforma...
  • Crawford
    Crawford reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez azért elég meta lenne már szerintem . Az autóker rablás nem véletlenül nehezített pálya . Egy kocsi minimum 160 ezret ad a...
  • JakeFury
    Én erre már csak egyet írok, s többet nem fogok. Szerencsére működik már egy SD is, ezzel az aktív rendvédelem száma is nőtt papírforma...
  • Cesar
    Ez azért elég meta lenne már szerintem . Az autóker rablás nem véletlenül nehezített pálya . Egy kocsi minimum 160 ezret ad a...
  • P
    Hát szerintem érdekesebb lenne mint egy /roblists vagy /listrobs parancs amivel kilistázná, hogy melyik rabláshoz van elegendő...
  • P
    Peter1994 reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Most jól értem legyen egy minigame arra, hogy megnézzék van-e elég rendőr a szerveren, és az jelezzen be a pd-nek, ha sikertelen a...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Peter1994 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Én értem de MG lenne szerintem. Ha 1 parancs mondjuk ki listázná, hogy ATM rabláshoz és Bolt rabláshoz van elég rendvédelmis de...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Most jól értem legyen egy minigame arra, hogy megnézzék van-e elég rendőr a szerveren, és az jelezzen be a pd-nek, ha sikertelen a...
  • Crawford
    Crawford reagált Peter1994 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Én értem de MG lenne szerintem. Ha 1 parancs mondjuk ki listázná, hogy ATM rabláshoz és Bolt rabláshoz van elég rendvédelmis de...
  • Crawford
    Crawford reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • P
    Peter1994 reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Korábban volt példa arra, hogy mi is becummantottuk, bár kisebb bűnszervezet voltunk, ugyan sok fővel, de szervezetlenül. 15-16 fővel...
  • P
  • Cesar
    Cesar reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Korábban volt példa arra, hogy mi is becummantottuk, bár kisebb bűnszervezet voltunk, ugyan sok fővel, de szervezetlenül. 15-16 fővel...
  • Crawford

Kinézet személyre szabása

Top Alsó