Legutóbbi tevékenység

• Relay
    Egyáltalán nem támogatom. Miért is kéne bárkinek a tudtára adni, hogy egy rendvédelmi frakcióból hányan vannak fent? Nem vagyok...
  • TabooTooper18
    TabooTooper18 reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: After Hours.
    • tunink.png
    • onerp-screenshot (2).png
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Teljes mértékben támogatom, mert a jelenlegi helyzetben a legmagasabb fokon immerzióromboló, hogy rákészültök egy adott rablási formára...
  • boldogdani11
    Teljes mértékben támogatom az ötletet. Szükséges lenne.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Egy adott parancs lenne az ötletem (...
  • TabooTooper18
    TabooTooper18 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Teljes mértékben támogatom, mert a jelenlegi helyzetben a legmagasabb fokon immerzióromboló, hogy rákészültök egy adott rablási formára...
  • TabooTooper18
    TabooTooper18 reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Egy adott parancs lenne az ötletem (...
  • S
    Steve89 reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • JakeFury
  • JakeFury
    JakeFury reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Rablási script elérhetőségek., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • Doublee__
    Doublee__ reagált Rúni témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Keress fel discordon ha elérhető leszel és intézzük. runi_01
  • Rúni
    Szia! Keress fel discordon ha elérhető leszel és intézzük. runi_01
  • Klaudia.
    Klaudia. létrehozott egy témát Bokaperec hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Leighton Dowler « Hiba megnevezése » Bokaperec rossz « Hiba bővebb...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó