Legutóbbi tevékenység

• Flecso
    Flecso reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Teljesen felesleges és pont az RP lényegét öli meg ez az ötlet. Miért kellene külön Onemail ahhoz, hogy valaki megkapja, hogy felvették...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Jimmy
    Jimmy válaszolt erre: Élményképek.
    • elmenykep9.png
    • elmenykep10.png
  • P
    Peter1994 reagált Szomszed témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    maga a rendelés leadás! erre van menü FN-en tudtommal, utoljára 2024-ben láttam ott valamit, akkor amikor az utolsó IG újság ki jött a...
  • Szomszed
    Szomszed válaszolt erre: e-mail rendszer.
    maga a rendelés leadás! erre van menü FN-en tudtommal, utoljára 2024-ben láttam ott valamit, akkor amikor az utolsó IG újság ki jött a...
  • P
    Peter1994 válaszolt erre: e-mail rendszer.
    Nem a rendelések vezetésére szolgálna hanem + lehetőség a rendelések leadására és még egy újabb lehetőség a játékosok egymásközti...
  • Mercikee
    Mercikee válaszolt erre: e-mail rendszer.
    Szerintem erre az e-mailes rendszer továbbra is felesleges lenne, főleg RP szempontból. A "rendelések" vezetésére amúgy is van külön...
  • P
    Peter1994 válaszolt erre: e-mail rendszer.
    Igen. De lehet úgy is, hogy elmegy egy munkahelyre ahol részt vesz egy állásinterjún és elhangzik a "majd értesítjük". Utána mondjuk...
  • toeszli
    toeszli reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Teljesen felesleges és pont az RP lényegét öli meg ez az ötlet. Miért kellene külön Onemail ahhoz, hogy valaki megkapja, hogy felvették...
  • Mercikee
    Mercikee válaszolt erre: e-mail rendszer.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Vadászat ötlet..
    Kb egy karakternyi távolságra látod azt, hogy ki írja az E betűs megoldást az állat feldolgozására. Amikor meg levegőbe lövöd le a...
  • P
    Peter1994 létrehozott egy témát e-mail rendszer, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Scarlett Morgan/Peter1994#Anakin94 « Ötleted leírása » Lehetne akár...
    • caaf7d21-9f47-41e1-b676-93bb6ebf2425.png
  • Doublee__
    Doublee__ létrehozott egy témát Pénzvisszaigénylés - Doublee, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Christian Lank | doublee__ Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Bontóztam éjfélkor amikor jött...
    • 1788128828268.png
    • 1788128830710.png
    • 1788128854247.png
  • Doublee__
    Doublee__ válaszolt erre: Flatbed hiba.
    Persze, 33673, 35880
  • A
    Arniagaten válaszolt erre: Vadászat ötlet..
    Szerintem ez teljesen jó ötlet lenne. Főleg a magas fűben vagy mocsaras részeken tényleg könnyű elveszíteni szem elől a lelőtt állatot...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó