Legutóbbi tevékenység

• Kaszass
    Kaszass reagált Ab3l. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Elsődlegesben kezdeném részemről a megtörtént ugratásnál, ahogyan láttam hogy ugrattak az illegálosok azzal a lendülettel próbáltam...
  • A
    Elsődlegesben kezdeném részemről a megtörtént ugratásnál, ahogyan láttam hogy ugrattak az illegálosok azzal a lendülettel próbáltam...
  • Kaszass
    Kaszass reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia, Alapból nem tartom reálisnak azt hogy életben maradtunk, viszont ha már nem ütköztünk, és csak leérkeztünk a földre, szem elé...
  • Kieran
    Kieran reagált Kaszass témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Hank Braddock Játékos(ok) neve: Illegál részéről: Major Markov, Maszk 9489, PD részéről: Emily Fletcher. Panasz oka: Józan ész...
  • A
    Ab3l. reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia, Alapból nem tartom reálisnak azt hogy életben maradtunk, viszont ha már nem ütköztünk, és csak leérkeztünk a földre, szem elé...
  • JakeFury
    JakeFury reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Mint Maszk 9489 voltam jelen az esetnél, a társam mellett ülve az anyósülésen. A leérkezés után kb 15 RP sor lett irva, részemről sőt...
  • Kieran
    Kieran reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Kaszass témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Hank Braddock Játékos(ok) neve: Illegál részéről: Major Markov, Maszk 9489, PD részéről: Emily Fletcher. Panasz oka: Józan ész...
  • Kaszass
    Kaszass reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mint Maszk 9489 voltam jelen az esetnél, a társam mellett ülve az anyósülésen. A leérkezés után kb 15 RP sor lett irva, részemről sőt...
  • boldogdani11
  • Zsomi
    Zsomi reagált Kaszass témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Kaszass
  • .Kritya
    .Kritya reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    After Hours Az After Hours egy rasszfüggetlen autós csoport, ahol nem számít, ki honnan jött. Aki tud vezetni, lehet rá számítani és...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kórház., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » andyhawk1998 « Hiba megnevezése »Kórházba újraéledési hiba. « Hiba...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó