Legutóbbi tevékenység

• M
    Meskooo reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    After Hours Az After Hours egy rasszfüggetlen autós csoport, ahol nem számít, ki honnan jött. Aki tud vezetni, lehet rá számítani és...
  • valakimostmar
    valakimostmar létrehozott egy témát After Hours, az alábbi fórumon belül: Script-nélküli szervezetek [Illegál].
    After Hours Az After Hours egy rasszfüggetlen autós csoport, ahol nem számít, ki honnan jött. Aki tud vezetni, lehet rá számítani és...
    • címer a lantom.png
    • 2676230_20260805191741_1.png
  • JakeFury
    JakeFury reagált Manguszta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Milana Maslowa Adminisztrátor neve: Laca, Legend kérésére. Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend Tiltás...
  • Abramov
    Sajnos, ha nincs nyereményjáték akkor elég nehéz klubbokat üzemeltetni. Pár napig működik, aztán az egész lapossá válik. Ez néha azon...
  • A
    Sajnos ezt én is szomorúan látom. Én is szeretetem volna szerezni olyan helyet ami illik a karakteremhez és frakihoz is. De sajnos akié...
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Alkalmi szórakozóhelyek elhanyagolása, mint téma., az alábbi fórumon belül: Beszélgetés.
    Sziasztok! Szomorúan látom hogy a szerveren az alkalmi helyek nem nagyon mennek, és már a közösségi pontokon sem hesszelnek elszórva az...
  • Javier AkA Teky
    Javier AkA Teky válaszolt erre: Élményképek.
    • 2069.png
    • 2070.png
    • 2077.png
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Inti tároló., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » andyhawk1998 « Ötleted leírása » Intibe alapból lenne táróló / lehetne...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Manguszta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Milana Maslowa Adminisztrátor neve: Laca, Legend kérésére. Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend Tiltás...
  • Manguszta
    Manguszta létrehozott egy témát Milana Maslowa - Legend, az alábbi fórumon belül: GTA:V szerver.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Az esetet nem volt egyszerű kivizsgálni, mivel 2026.07.18. volt a dátum, amikor gyakorlatilag...
  • A
    Arniagaten válaszolt erre: La Mano Nera.
    Szerintem jó alapötlet. Külön tetszik, hogy a legális vállalkozásokra is építetek, így nem csak az illegális oldal kerül előtérbe. Ettől...
  • M
    Meskooo reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Az esetet nem volt egyszerű kivizsgálni, mivel 2026.07.18. volt a dátum, amikor gyakorlatilag...
  • Manguszta
    Manguszta reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tamara Ashford « Ötleted leírása » Épitettünk egy Sunrise R-t...
  • Crawford
    Crawford reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó