Legutóbbi tevékenység

• Zsomi
    Zsomi reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    1. Nem tudom milyen látható jele kell hogy legyen egy full random szinkronhibának, semmi előjelet nem tapasztaltam, ahogy az ezelőtti...
  • Zsomi
    Zsomi reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Dmitrij Romanov Játékos(ok) neve: Angel Cardenas Panasz oka: PIT manőverre való szabály be nem tartása. Panasz kifejtése...
  • B
    Balito reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok a panaszt én fogom kezelni. Ha nincsenek további videók akkor délután/esti órákban várható a zárása a panaszkönyvnek.
  • Crawford
    Crawford reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    1. Nem tudom milyen látható jele kell hogy legyen egy full random szinkronhibának, semmi előjelet nem tapasztaltam, ahogy az ezelőtti...
  • Crawford
    Crawford reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Angel Cardenas vagyok. Az ütközés pillanatában szintehogy kerek 150-es tempóval történt a PIT. Itt lenne a klippem a sztoriról...
  • Crawford
    Crawford reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Neved: Dmitrij Romanov Játékos(ok) neve: Angel Cardenas Panasz oka: PIT manőverre való szabály be nem tartása. Panasz kifejtése...
  • Flecso
    Sziasztok a panaszt én fogom kezelni. Ha nincsenek további videók akkor délután/esti órákban várható a zárása a panaszkönyvnek.
  • Cesar
    Cesar reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Chloee
    Chloee reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Chloee
    Chloee reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szia! Angel Cardenas vagyok. Az ütközés pillanatában szintehogy kerek 150-es tempóval történt a PIT. Itt lenne a klippem a sztoriról...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Rivera
    Rivera reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • B
    Balito reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a meglátásaidat! Nincs további annotációm az üggyel kapcsolatban.. - mindent leírtam!
  • JakeFury
    Köszönöm a meglátásaidat! Nincs további annotációm az üggyel kapcsolatban.. - mindent leírtam!
  • B

Kinézet személyre szabása

Top Alsó