Jogtalan Romanov panasza Cardenas ellen [PIT manőver]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Ajredzsi Stevens
panaszkonyvj.png

Neved: Dmitrij Romanov
Játékos(ok) neve: Angel Cardenas
Panasz oka: PIT manőverre való szabály be nem tartása.
Panasz kifejtése: Sziasztok! Autóker rablást követően előbb a városban rövidebb, majd az autópályán folytatva viszonylag hosszabb üldözés vette kezdetét. Kifelé haladva Paleto felé, mint a videón is látszik.. - tartósan 150km/h feletti sebességel haladtam. Echte nem lehet szinkronra hivatkozni, mert az autó sajátossága, hogy többel aligha megy 160km/h-tól. Ekkora történt 153-154km/h-nál a PIT, ami viszont nem állja meg a helyét a szabályzat szerint, mivel 150km/h alatt lehetséges kizárólag. A panaszkönyv lényege nem a szankció, ahogy azt szokták írni.. - hanem az alapból unfairplayes autókerből eltulajdonított jármű sebessége a PD-s kocsikkal szemben, s az ezáltal alkalmazott lehetőségekre való rávilágítás megmenekülés jogcímen az illegál részéről. Továbbá a PIT szabályzat betartása.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://medal.tv/games/gta-v/clips/nfrICZTdz-CfPL7O5?invite=cr-MSxTaTgsMjA0NDIyNTU4
Megjegyzés: Köszönöm az elkapást követő szerepjátékot!

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Rendben, akkor legyen szinkron. Viszont akkor kettő észrevételem lenne csak:
1. Ha alapból valami nem stimmel, mert ennek látható jeleinek kell, hogy legyen.. akkor ésszerű -e ez a szoros távolság, hogy elkerülhetőek legyenek a hasonló esetek?
2. Érdemes azért azt a videót amit küldtél megnézni úgy 0:02-0:03 környékén a sebességek miatt.

Részemről nincs több hozzáfűznivalóm!
Továbbra is tartom a panaszkönyvbe foglaltakat, valamint hangsúlyoznám, hogy ez nem személyed ellen szól, hisz nem ismerlek. Cél semmi esetre sem a szankció, s ezt nem csak írom!

Upd.:

Balito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94
Zayden Valler / Zane Calder
1. Nem tudom milyen látható jele kell hogy legyen egy full random szinkronhibának, semmi előjelet nem tapasztaltam, ahogy az ezelőtti szinkronhibáknál sem, az a kevés ami volt. Távolságtartáshoz az is rásegítene ha nem fordulnál rám.
2. Kerek 150 volt a tempóm, amikor kanyarodtál elém. Nyilván ha elém kerülsz, akkor lassítok, de azért szerintem te se számítottál volna egy ilyen szinkronhibára, ütközésre.

Edit: Arbiter miatt nem hagytam nagy távot, hogy majd aztán beálljon kettőnk közé.

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Köszönöm a meglátásaidat!
Nincs további annotációm az üggyel kapcsolatban.. - mindent leírtam!

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:268
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok a panaszt én fogom kezelni.

Ha nincsenek további videók akkor délután/esti órákban várható a zárása a panaszkönyvnek.

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:268
Adminisztrátor hozzászólás

Balitonak a szemszögéből tökéletesen látni hogy a PIT manőver végrehajtása nem történt meg, így a panaszköny jogtalan.

Ismerjük jól a FiveM-et hogy vannak szinkronos hibák amikkel sajnos nem tudunk mit kezdeni, ha a legál és az Illegál oldalt nézzük akkor 50 - 50 az esély hogy most éppen kinek lesz jó és kinek nem.
Előjele sajnos nincsen a szinkronhibának, hogy a jövőben ezt eltudjátok kerülni érdemesebb nagyobb távolságot tartani az autók között menekülésnél, lehetőleg úgy hogy ez egyik érintett frakció számára se legyen negatív hatással.
Balito videójából az is látszódik hogy ahogy elindult a kocsid jobbra az ő irányába, rögtön visszavett a tempóból, véleményem szerint elengedte egy pillanatra a gáz így azonnal csökkent a tempoja 160-ról egészen 149-re amikor a szinkronos PIT bekövetkezett, figyeljetek oda az autós menekülésekre mert könnyen megvan a baj.

Köszönöm a korrekt megbeszélést, fent írtak alapján zárom a topicot.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó