Legutóbbi tevékenység

• Gh0st23
    Gh0st23 reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Neiro Cafaro Adminisztrátor neve: Fater Indok: Rp alóli kilépés,ooc stílus Tiltás időpontja: 2024.12.03. Meddig tart a ban: Örökös...
  • B
    Bernal reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Neiro Cafaro Adminisztrátor neve: Fater Indok: Rp alóli kilépés,ooc stílus Tiltás időpontja: 2024.12.03. Meddig tart a ban: Örökös...
  • BigDawe
    BigDawe reagált peti2011 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • peti2011
    peti2011 létrehozott egy témát Elfogadva Neior Cafaro -> Fater, az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • Metarikku
    Metarikku létrehozott egy témát hiba shinobi, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Nina Sandstrom « Hiba megnevezése » jármű shinobi « Hiba bővebb leírása...
  • Crawford
    Crawford reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én annyit tennék még hozzá, hogy ha például kulcsot, papírt, ruhát szeretnénk feladni (de ez csak példa) akkor azokat abszolút nem lehet...
  • Dorinna
    Dorinna válaszolt erre: Posta - Csomagküldés.
    Én annyit tennék még hozzá, hogy ha például kulcsot, papírt, ruhát szeretnénk feladni (de ez csak példa) akkor azokat abszolút nem lehet...
  • Crawford
    Crawford létrehozott egy témát Posta - Csomagküldés, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » krawenfor « Hiba megnevezése » Postai csomagküldés hiba(?) « Hiba bővebb...
  • fleeo
    fleeo létrehozott egy témát Halál utáni fegyver/tárgy elvétel, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Belov Kozakov « Hiba megnevezése » Halál utáni fegyver/tárgy elvétel «...
  • Manguszta
    Manguszta reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Helló! Feloldottam a kitiltásodat, ügyelj arra, hogy hasonló ne történjen. Következőt nem biztos, hogy feloldjuk
  • Doublee__
    Doublee__ reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Feloldottam a kitiltásodat, ügyelj arra, hogy hasonló ne történjen. Következőt nem biztos, hogy feloldjuk
  • Simoon
  • Doublee__
    Doublee__ létrehozott egy témát Elfogadva Christian Lank - Unban kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Christian Lank | doublee__ Adminisztrátor neve: Senki (Anti-cheat) Indok: Fegyer-cheat Tiltás időpontja: 202-06-26 Meddig tart a...
    • 1782497075838.png
  • szikes92
    szikes92 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, Az egész abból indult ki, hogy a Senora Road melletti crossmotor pályán egy Tailgater típusú járművel zúztál, amiért rád lett...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kamion tankolás., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Kamion tankolás hiba. «...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó