Legutóbbi tevékenység

• csabee!
    csabee! reagált Professional Belt Layer témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Kicsit értetlenül állok a PK előtt, alább kifejtem, hogy miért. Hanyag és ForceRP indokkal írtál ellenem panaszkönyvet, de...
  • csabee!
    csabee! reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Dominic Crowe Játékos(ok) neve: Curtis Johnson Panasz oka: Hanyag és force rp Panasz kifejtése: Kockaparknál álltam mikor oda...
  • Professional Belt Layer
    Sziasztok! Kicsit értetlenül állok a PK előtt, alább kifejtem, hogy miért. Hanyag és ForceRP indokkal írtál ellenem panaszkönyvet, de...
  • Juan Ramos AkA Teky
    Juan Ramos AkA Teky reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Dominic Crowe Játékos(ok) neve: Curtis Johnson Panasz oka: Hanyag és force rp Panasz kifejtése: Kockaparknál álltam mikor oda...
    Professional Belt Layer reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Professional Belt Layer reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát maximum 24 órán belül.
  • K
    Kopasz reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Heló. A kitiltást többszöri figyelmeztetés, és az UCP előéleted miatt kaptad. “Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának...
  • All Off Brouge
    All Off Brouge reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Henzó
    Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát maximum 24 órán belül.
  • R
    Rayaaa reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • CruelCry
    • Notepad_jTJxXnujvR.png
    • chrome_9sjy7nv2fo.png
  • D
    Duko reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Heló. A kitiltást többszöri figyelmeztetés, és az UCP előéleted miatt kaptad. “Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó