Legutóbbi tevékenység

• boldogdani11
    boldogdani11 reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Legend
    Akkor zárok. Köszi a visszajelzést.
  • Makó
    Megoldotta amit Dóri írt. Köszönöm.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tankolás Bug..
    A mostani hajnali patchel javítva. Zárok.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.04.06., az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 1.9.1 Bugfixek / módosítások - Frakció járművek tankolásánál már nem nézi azt, hogy van-e nálad elég pénz, hanem csak és...
  • Chloee
    Chloee reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » dorinnadori « Hiba megnevezése » Berendezhető interior apró hibái « Hiba...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    zárható "Lelki angyalai leültetik egy hatalmas székbe, egy zárt szobában. Itt nincs közönsége."
  • M
    MarK134 létrehozott egy témát Carter Dawson-Nicolas Acosta, az alábbi fórumon belül: Internal Revenue Service.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Carter Dawson, 21822859, Covenant Avenue 77| Nicolas Acosta -...
  • B
    bkod. válaszolt erre: Tankolás Bug..
    Holnap rálesek mert kifogyott a nafta az adott kúton,de szerintem itt csak a sietés miatt maradt a cp-be véletlen de az lenne a tuti ha...
  • M
    Én is észre vettem, hogy éjszaka 30 fokok vannak napközbe meg 15 fokok ami kicsit érdekes. Illetve szerintem lehetne több eső avagy...
  • Garcia
    Garcia létrehozott egy témát Salvatore Da Garcia pénzvisszaigénylése., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Salvatore Da Garcia Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Csáóó! Sikeres boltrablást követően...
  • Doublee__
    Doublee__ létrehozott egy témát Elfogadva Unban kérelem FN. Christian Lank, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Christian Lank Indok: Szerepelt a képeimen a FiveM logo, oneRP felirat, FPS kijelzés, Discord átfedés (ez volt az üzenetben nem...
  • Vedan
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    zárható "Lelki angyalai leültetik egy hatalmas székbe, egy zárt szobában. Itt nincs közönsége."
  • Erkan
  • Legend
    Én minden gond nélkül tudom szerkeszteni. Próbáld meg azt, amit Dóri fentebb írt.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó