Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
django
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Ettől a patchtől kezdve a hullámokat randomizálja a szerver óránként, szóval lehetnek nagyobbak, mint amilyenek eddig voltak. (De akkora...
Vasárnap 23:40
Legend
válaszolt erre:
Tankolás Bug.
.
Ha jól látom, akkor a tankolásos cp-ben állva klikkelsz visszarakásnál a kútra. Próbáld ki úgy, hogy nem állsz a cp-ben, és úgy rakod...
Vasárnap 23:36
Legend
válaszolt erre:
Nagyobb hullámok, több vihar
.
Ettől a patchtől kezdve a hullámokat randomizálja a szerver óránként, szóval lehetnek nagyobbak, mint amilyenek eddig voltak. (De akkora...
Vasárnap 23:33
JatekMaster
reagált
Lucas. témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Külön app jó lenne letölteni a storeból, viszont mindennek az árfolyama ott lehetne pl a hal felvásárlási ára is.
Vasárnap 23:21
JatekMaster
reagált
django témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok. Szerintem is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkoztam hasonlón. Viszont szerintem lehetne előfizetéses dolog is. Pl. a bankba...
Vasárnap 23:21
django
reagált
Boxos témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vladimir / boxos « Ötleted leírása » Most, hogy be jött ez az új...
Vasárnap 23:16
django
reagált
Cartel témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vincent Ortega/drogcartel« Ötleted leírása » ugyebár Homepanelen...
Vasárnap 23:16
django
reagált
Lucas. témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Külön app jó lenne letölteni a storeból, viszont mindennek az árfolyama ott lehetne pl a hal felvásárlási ára is.
Vasárnap 23:14
django
létrehozott egy témát
Nagyobb hullámok, több vihar
, az alábbi fórumon belül:
Szerverrel kapcsolatos ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Ez a szörfölés dolog...
Vasárnap 23:14
B
bkod.
válaszolt erre:
Tankolás Bug.
.
Harmadszor is ugyan úgy bebugolt az említett kútfej. Link.:
Vasárnap 23:04
django
reagált
JatekMaster témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » JatekMaster« Ötleted leírása » Lehetne egy app a telefonon, amivel...
Vasárnap 23:02
django
válaszolt erre:
Árfolyam figyelő
.
Sziasztok. Szerintem is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkoztam hasonlón. Viszont szerintem lehetne előfizetéses dolog is. Pl. a bankba...
Vasárnap 23:02
B
bkod.
válaszolt erre:
Tankolás Bug.
.
Kétszer történt meg kb 20 perc különbséggel,de mindjárt elmegyek megpróbálom még egyszer.
Vasárnap 22:30
Legend
válaszolt erre:
Tankolás Bug.
.
Próbáltál tankolni többször is? Ha igen, előjön mindig ez a hiba? Visszamentésed van esetleg a történésről?
Vasárnap 22:28
B
bkod.
létrehozott egy témát
Tankolás Bug.
, az alábbi fórumon belül:
Lezárt hibajelentések archívuma
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lya Makarov/bkod. « Hiba megnevezése » Tankolás bug, « Hiba bővebb...
Vasárnap 22:01
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó