Legutóbbi tevékenység

• django
    django reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ettől a patchtől kezdve a hullámokat randomizálja a szerver óránként, szóval lehetnek nagyobbak, mint amilyenek eddig voltak. (De akkora...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tankolás Bug..
    Ha jól látom, akkor a tankolásos cp-ben állva klikkelsz visszarakásnál a kútra. Próbáld ki úgy, hogy nem állsz a cp-ben, és úgy rakod...
  • Legend
    Ettől a patchtől kezdve a hullámokat randomizálja a szerver óránként, szóval lehetnek nagyobbak, mint amilyenek eddig voltak. (De akkora...
  • JatekMaster
    JatekMaster reagált Lucas. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Külön app jó lenne letölteni a storeból, viszont mindennek az árfolyama ott lehetne pl a hal felvásárlási ára is.
  • JatekMaster
    JatekMaster reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Szerintem is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkoztam hasonlón. Viszont szerintem lehetne előfizetéses dolog is. Pl. a bankba...
  • django
    django reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vladimir / boxos « Ötleted leírása » Most, hogy be jött ez az új...
  • django
    django reagált Cartel témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vincent Ortega/drogcartel« Ötleted leírása » ugyebár Homepanelen...
  • django
    django reagált Lucas. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Külön app jó lenne letölteni a storeból, viszont mindennek az árfolyama ott lehetne pl a hal felvásárlási ára is.
  • django
    django létrehozott egy témát Nagyobb hullámok, több vihar, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Ez a szörfölés dolog...
  • B
    bkod. válaszolt erre: Tankolás Bug..
    Harmadszor is ugyan úgy bebugolt az említett kútfej. Link.:
  • django
    django reagált JatekMaster témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » JatekMaster« Ötleted leírása » Lehetne egy app a telefonon, amivel...
  • django
    django válaszolt erre: Árfolyam figyelő.
    Sziasztok. Szerintem is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkoztam hasonlón. Viszont szerintem lehetne előfizetéses dolog is. Pl. a bankba...
  • B
    bkod. válaszolt erre: Tankolás Bug..
    Kétszer történt meg kb 20 perc különbséggel,de mindjárt elmegyek megpróbálom még egyszer.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tankolás Bug..
    Próbáltál tankolni többször is? Ha igen, előjön mindig ez a hiba? Visszamentésed van esetleg a történésről?
  • B
    bkod. létrehozott egy témát Tankolás Bug., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lya Makarov/bkod. « Hiba megnevezése » Tankolás bug, « Hiba bővebb...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó