Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Seend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok Taylor vagyok. Jelenleg melóba vagyok így a videókat estére bedobom amik vannak ezzel kapcsolatban. Első körben nem tudtuk...
  • S
    Sziasztok Taylor vagyok. Jelenleg melóba vagyok így a videókat estére bedobom amik vannak ezzel kapcsolatban. Első körben nem tudtuk...
  • Jumi
    Jumi reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ennyivel szeretném kiegészíteni, 12 másodpercet voltam jelen.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak...
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált CruelCry témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Keon Rawlins néven én is részt vettem a PawnShopos rablásban. Arra lettem figyelmes bentről hogy megállt a TARV. Kiszálltak...
  • CruelCry
    • image.png
  • CruelCry
    CruelCry reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Kyrie Vane Burton névvel részese voltam a PawnShopos rablásnak, nem akarok senkire ujjal mutogatni, de annyi biztos, hogy nem...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • KOSZTA
  • Jumi
    Jumi reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Drayton Rashawn Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra. Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés Panasz kifejtése: Az...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok. Amanda Melbourne-ként voltam jelen a TARV-ban. Én nem vettem részt a Forum Drive-os lövöldözésen, ahogy a kórháznál se voltam...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helló! Én is jelen voltam a legtöbb esetnél, nem haltam meg tehát nagyjából tudom milyen szálon mi történt. Taylort és Rick-et...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló ! A telefonod én néztem át . A metódus pedig ugyan úgy ment ahogy azt már velem is többször megcsinálták . Véleményem szerint nem...
  • CruelCry
    CruelCry reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Sziasztok. Amanda Melbourne-ként voltam jelen a TARV-ban. Én nem vettem részt a Forum Drive-os lövöldözésen, ahogy a kórháznál se voltam...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó