Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Heló. A PK-t jómagam és @Relay fogjuk bírálni. Várjuk a másik fél válaszát 24 órán belül.
  • Simoon
    Simoon reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. - Marcus Kellan-ként a Tarv-ban jelen voltam. Látható is, ahogy előveszem a fegyvert, majd amint mérlegeltem el is szerettem...
  • Simoon
    Simoon reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Amanda Melbourne-ként voltam jelen a TARV-ban. Én nem vettem részt a Forum Drive-os lövöldözésen, ahogy a kórháznál se voltam...
  • Simoon
    Simoon reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ennyivel szeretném kiegészíteni, 12 másodpercet voltam jelen.
  • Simoon
    Simoon reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Én is jelen voltam a legtöbb esetnél, nem haltam meg tehát nagyjából tudom milyen szálon mi történt. Taylort és Rick-et...
  • Simoon
    Simoon reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló ! A telefonod én néztem át . A metódus pedig ugyan úgy ment ahogy azt már velem is többször megcsinálták . Véleményem szerint nem...
  • D
    Duko reagált Paku témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Drayton Rashawn Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra. Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés Panasz kifejtése: Az...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Cesar
    Cesar reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helló! Én is jelen voltam a legtöbb esetnél, nem haltam meg tehát nagyjából tudom milyen szálon mi történt. Taylort és Rick-et...
  • Cesar
    Helló ! A telefonod én néztem át . A metódus pedig ugyan úgy ment ahogy azt már velem is többször megcsinálták . Véleményem szerint nem...
  • Relay
    Relay reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Heló. A PK-t jómagam és @Relay fogjuk bírálni. Várjuk a másik fél válaszát 24 órán belül.
  • Dorinna
    Dorinna reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Forum Drive-on már senki nem kérdőjelezi meg, ki mozgatja a szálakat. Craig Stokes már nem az az ész nélkül balhézó kölyök, akit bárki...
  • S
    SDani64 létrehozott egy témát Elfogadva Daniel Parker Unban kérelme (Anti-Cheat), az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Daniel Parker Adminisztrátor neve: Anti-Cheat Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2026.03.26. 00:38:44 Meddig tart a...
  • Erkan
    Erkan reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Vedan
    Vedan reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó