Legutóbbi tevékenység

• Chloee
    Chloee reagált Noblesse témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ezért volt annak idején jó megoldás egyes PC tételeknél az életfogytiglan (tehát CK) mert tény és való, hogy nem járja az, hogy ész...
  • Noblesse
    Ezért volt annak idején jó megoldás egyes PC tételeknél az életfogytiglan (tehát CK) mert tény és való, hogy nem járja az, hogy ész...
  • Chloee
    Chloee reagált Dorinna témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Egy életünk van, ahogy a karakterünknek is, ha már annyira az IRL és a játék keverékét szerepjátszuk. Annyiból másabb a helyzet, hogy...
  • Dorinna
    Egy életünk van, ahogy a karakterünknek is, ha már annyira az IRL és a játék keverékét szerepjátszuk. Annyiból másabb a helyzet, hogy...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Noblesse témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez egy jó megfogalmazás. Anno még GOV-ba sok beszólást kaptunk, hogy baszogatjuk a PD-t, de ahogy Klaudia is leírta szerintem alap...
  • Chloee
    Chloee reagált Ashrad (Jack Rock) témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Toshiro Kanata / xashradx« Ötleted leírása » A szerveren az idő...
  • Chloee
    Ez egy jó megfogalmazás. Anno még GOV-ba sok beszólást kaptunk, hogy baszogatjuk a PD-t, de ahogy Klaudia is leírta szerintem alap...
  • Dorinna
    Dorinna reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ahogy eddig is a gyilkos gyilkos maradt, a piti rabló, pedig piti rabló. Mindenki a legelején egyenlő esélyekkel indul. Valaki képes úgy...
  • Chloee
    Az én véleménye, hogy nem törlődnie kellene, de figyelembe kellene venni, hogy milyen bűncselekmények vannak benne. Mert pl ha valakit...
  • Noblesse
  • Chloee
    Chloee reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A büntetett előélet nem véletlen kapta ezt a nevet. Ha reálisan gondolkodunk, soha nem fog elévülni egy ilyen rögzítés. Legyen az bármi...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ahogy eddig is a gyilkos gyilkos maradt, a piti rabló, pedig piti rabló. Mindenki a legelején egyenlő esélyekkel indul. Valaki képes úgy...
  • Klaudia.
  • Noblesse
    Az én véleménye, hogy nem törlődnie kellene, de figyelembe kellene venni, hogy milyen bűncselekmények vannak benne. Mert pl ha valakit...
  • django
    django reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A büntetett előélet nem véletlen kapta ezt a nevet. Ha reálisan gondolkodunk, soha nem fog elévülni egy ilyen rögzítés. Legyen az bármi...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó