Legutóbbi tevékenység

• Relay
    A büntetett előélet nem véletlen kapta ezt a nevet. Ha reálisan gondolkodunk, soha nem fog elévülni egy ilyen rögzítés. Legyen az bármi...
  • django
    Én csak attól félek, ha ez lazítva lenne, sokan több mindent megengednek majd maguknak. Azaz az év első felében embereket rabol ki, a...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Ashrad (Jack Rock) témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Toshiro Kanata / xashradx« Ötleted leírása » A szerveren az idő...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Crashpont « Hiba bővebb leírása » Nemzeti...
  • M
    Martinez létrehozott egy témát Ellenőrzésre Vállalkozás támogatás kérelem, az alábbi fórumon belül: Kérelmek.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Vanessa Dominguez Születési helye, ideje: - Tampico...
  • A
    Természetesen de, és azzal a konkrét karakter is, minden tapasztalatával, életúttal, karrierrel. Nem tartom jó dolognak, hogy mindig...
  • django
    Most lehet, hogy én vagyok tudatlan. De ha valaki CK-t csinál, nem törlődik minden ilyen?
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Ashrad (Jack Rock) témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Toshiro Kanata / xashradx« Ötleted leírása » A szerveren az idő...
  • A
    Ashrad (Jack Rock) létrehozott egy témát Büntetett előélet racionalizálása, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • JeppY98
    JeppY98 válaszolt erre: Műköröm hiba..
    Szerkeszteném: Valahogy visszakerült rám a köröm, nem tudom hogy hogyan, de most vettem észre.
  • JeppY98
    JeppY98 létrehozott egy témát Műköröm hiba., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Jane Carter/Dr.JeppY « Hiba megnevezése » Műköröm vs kesztyű.. « Hiba...
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Crashpont a nemzeti alatt., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Crashpont « Hiba bővebb leírása » Nemzeti...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A sikátor sötétjét csak a távoli neonreklámok vibráló fénye törte meg. Neez a földön ült, hátát a nyirkos téglának vetve. Egy...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A sikátor sötétjét csak a távoli neonreklámok vibráló fénye törte meg. Neez a földön ült, hátát a nyirkos téglának vetve. Egy...
  • Erkan
    Erkan reagált Vedan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó