Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
B
Balito
létrehozott egy témát
Elfogadva
Zane Calder UB kérelem
, az alábbi fórumon belül:
Archívum
.
Név: Zane Calder Adminisztrátor neve: AC Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 02.22.19:45 körül Meddig tart a ban: Perma...
Tegnap 19:50
Klaudia.
válaszolt erre:
Feng Shan - Rick Ortega, Cynthia O'Connor (MG gyanúja)
.
Köszönjük szépen a további hozzászólásokat! A vezetőséggel együttesen átnéztük a többi logot, ami alapján habár kiderültek még dolgok...
Tegnap 19:50
A
alfa
válaszolt erre:
.
A képen is látszik, hogy még onnan se látni és ez nem a te szemszöged. Így van, szembe a színpaddal, a kocsi és a többi ember takarásába.
Tegnap 19:45
Chloee
válaszolt erre:
.
Sziasztok ismét. Szia! [ 6058546] [b3751_GTAProce]MainThrd/ [Megafon] [ULSA] Leighton Dowler: Ööö, FENG! Gratulálunk! [ 6075937]...
Tegnap 19:45
Boxos
válaszolt erre:
.
Az én szemszögemből ahogy sétáltam keresztül a tömegen, tisztán látható volt, hogy ott álltok maszkban. Annyira nem adja át a kép, de...
Tegnap 19:39
A
alfa
válaszolt erre:
.
Képen látszik hol álltatok, mi a rámpa kocsi után, álltunk ezen a részen: a fentebb beküldött szettbe, abból a szögből lehetetlen hogy...
Tegnap 19:29
valakimostmar
válaszolt erre:
.
Szia mivel én gázoltam el emiatt szólok hozzá, nálam már nem írt direkt meg vártam amíg leírja/ abba hagyja. Ha valójában írt akkor...
Tegnap 19:29
Boxos
válaszolt erre:
.
Sziasztok újra. Akkor használtam én is a voice rádiót, amikor gyalogosan volt üldözve Feng Shan.
Tegnap 19:27
Zsomi
reagált
Bean témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Hali, újra. Ezt még hozzá teszem ha már van újra lehetőség arra hogy hozzá lehet szólni. Vissza kerestem a logban : MainThrd/ ** [CH...
Tegnap 19:25
Jumi
reagált
Bean témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Hali, újra. Ezt még hozzá teszem ha már van újra lehetőség arra hogy hozzá lehet szólni. Vissza kerestem a logban : MainThrd/ ** [CH...
Tegnap 19:24
Jumi
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
A PK-t újranyitom, mivel további logok felmerültek, amelyek a PK kimenetelét befolyásolhatják.
Jumi
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Sziasztok! Több releváns bizonyítékot kaptunk a rendvédelem több tagjától, és a rendezvény szervezőitől logok, képek, és videók...
Bean
válaszolt erre:
.
Tegnap 19:21
Zsomi
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
A PK-t újranyitom, mivel további logok felmerültek, amelyek a PK kimenetelét befolyásolhatják.
Tegnap 19:20
Boxos
reagált
Csirmász témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
Tegnap 19:18
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó