Legutóbbi tevékenység

• Bean
    Bean reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    A PK-t újranyitom, mivel további logok felmerültek, amelyek a PK kimenetelét befolyásolhatják.
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    A PK-t újranyitom, mivel további logok felmerültek, amelyek a PK kimenetelét befolyásolhatják.
  • Csirmász
  • S
    Seend reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Több releváns bizonyítékot kaptunk a rendvédelem több tagjától, és a rendezvény szervezőitől logok, képek, és videók...
  • Boxos
    Boxos reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! Több releváns bizonyítékot kaptunk a rendvédelem több tagjától, és a rendezvény szervezőitől logok, képek, és videók...
  • Bean
    Bean reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • Chloee
    Chloee reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Csirmász
  • Boxos
    Ahogy fent is leírtam, el gázoltatok egy civilt és egy Officer-t. Szerinted ezek után nem fogunk ellenőrizni senkit, aki gyanús lehet...
    • 534a1793-c6c7-4502-8ade-99f049fe1a33-screenshot.png
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • Boxos
    Ha csak végig nézem a képeket amik készültek az eseményen, én nem látok senkin maszkot, csak rajtatok volt. Folyamatosan jártam körbe az...
    • Kepernyokep_2026-02-21_223153.png
  • Boxos
    Szia. A rendezvényen, ahogy te írtad. Én először nem is vettek észre, nekem is úgy mondták IC hogy ott vagy, plusz a neved is mondták...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Voltunk elegen hozzá, hogy biztonságba érezzem magam egy publikus területen, sok emberrel körbe véve. Nem volt semmilyen kényszerítő...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó