Legutóbbi tevékenység

• Klaudia.
    Klaudia. reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • A
    Voltunk elegen hozzá, hogy biztonságba érezzem magam egy publikus területen, sok emberrel körbe véve. Nem volt semmilyen kényszerítő...
  • Erkan
    Erkan reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Hali, te egészen pontosan erről az esetről beszélsz ahol én is Rp-ben voltam. Ebben az RP-ben te semmilyen Fear Rpt nem mutattál, a...
  • Jozsga
    Jozsga reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Face-es flörttől egy másik lányig? Minden egy egyszerű Face-pörgetéssel indult. Ree meglátta Cazzy profilját, és nem is szarakodott...
  • Amadeus
    Amadeus reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • V
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-18-20_290.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-14-43_435.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-09-21_186.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-22 00-01-15_355.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-21 23-53-59_267.png
    • carmeet.png
    • fn2.png
    • fn.png
    • FiveM_b3751_GTAProcess 2026-02-21 17-17-25_725.png
    • fülbevaló.png
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Beszéltem a rendezvény szervezőivel, akik azt az információt adták nekem, hogy Marcus Kellan volt az aki kiderítette, hogy...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük a hsz-eket, de jelenleg sehol sem vagy a résztvevője. Hamár Feng megírta a PK-t, akkor a továbbiakban ő is védje magát.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük a hsz-eket, de jelenleg sehol sem vagy a résztvevője. Hamár Feng megírta a PK-t, akkor a továbbiakban ő is védje magát.
  • Klaudia.
  • valakimostmar
    Ezt értem tök jó és amikor begurult honnan feltételeztétek hogy Feng Shanhoz köze van? gondolom a sötétített ablakon keresztül láttátok...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Amikor legelőszőr elakartuk kapni a srácot, a bejáratnál maradtunk és érkezett egy sötét autó én Elegy-re tippeltem annyira...
  • Chloee
    Sziasztok! Amikor legelőszőr elakartuk kapni a srácot, a bejáratnál maradtunk és érkezett egy sötét autó én Elegy-re tippeltem annyira...
  • valakimostmar
    Én erről annyit szólnék hozzá hogy a kocsi amivel nevezett az az enyém volt. Nem a Fang nevén van és illegális tevékenységet nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó