Legutóbbi tevékenység

• Klaudia.
    Sziasztok! Beszéltem a rendezvény szervezőivel, akik azt az információt adták nekem, hogy Marcus Kellan volt az aki kiderítette, hogy...
  • DarK
    DarK reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. A panaszkönyvet @Klaudia. -val közösen fogjuk elbírálni. Várjuk a másik fél válaszát 24 órán belül.
  • Jumi
    Jumi reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Hali, te egészen pontosan erről az esetről beszélsz ahol én is Rp-ben voltam. Ebben az RP-ben te semmilyen Fear Rpt nem mutattál, a...
  • S
    SDani64 reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Anouk Van der Vrij / Anne Freemon Szül, hely, idő: Hollandia, Rotterdam Erasmus University Medical Center 2001.06.04...
  • Amadeus
    Amadeus reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali, te egészen pontosan erről az esetről beszélsz ahol én is Rp-ben voltam. Ebben az RP-ben te semmilyen Fear Rpt nem mutattál, a...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bean
  • .Kritya
    .Kritya reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Feng Shan Játékos(ok) neve: Rick Ortega, Cynthia O'Connor Panasz oka: MG Panasz kifejtése: Kint voltunk az auto expon az egyik...
  • Jumi
    Jumi reagált aszomjusagtolkivanszaradv témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    https://streamable.com/llleq5 (videó az incidensről) A feltörekvő hírességünket, Marcust, zaklatják a rendőrök, mintha a hírnév nem...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Sziasztok. A panaszkönyvet @Klaudia. -val közösen fogjuk elbírálni. Várjuk a másik fél válaszát 24 órán belül.
  • Jumi
    Jumi reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Jumi
    Jumi reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Neved: Feng Shan Játékos(ok) neve: Rick Ortega, Cynthia O'Connor Panasz oka: MG Panasz kifejtése: Kint voltunk az auto expon az egyik...
  • Simoon
    Simoon reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált alfa témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó