Legutóbbi tevékenység

• Boxos
    Boxos válaszolt erre: Élményképek.
    • A New Design - Made with PosterMyWall (9).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (8).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (7).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (6).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (5).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (10).jpg
  • T
    Tomi429 reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Amit most írok, nem...
  • Legend
    Resivel javítva. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Állat tetem hiba.
    Kövi resivel módosítva, visszajelzést kérnék majd, mert sajnos deven nem tudom előidézni.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Ruha bug.
    Sajnos nem minden ruha lehet 100%-ban kompatibilis minden más kinézeti elemmel, így ha tetoválásod van, és átbugol rajta a ruha, válassz...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Véleményem szerint, a hozzászólásokat olvasva itt már belenyúlik egy kicsit az OOC viszály is. Javasolnék egy legál-illegál meetinget...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A szabályzaton módosítás várható a mai este folyamán, amit DC-n fogunk publikálni. Akinek a másikkal pedig OOC viszálya van, javaslom...
  • V
    Vedan reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A szabályzaton módosítás várható a mai este folyamán, amit DC-n fogunk publikálni. Akinek a másikkal pedig OOC viszálya van, javaslom...
  • Jumi
    Jumi válaszolt erre: Állat tetem hiba.
    F8at én nem néztem, vadászpuskával lövöldöztük egy darabig.
  • django
    django válaszolt erre: Airsoft pályák.
    Azt szerintem max úgy lehetne, ha IC tényleg le lenne zárva egy város rész, raktár terület, és oda kerülnének az emberek.
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált .Kritya témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    2026.01.29.: Bjornn felhívja Takashit, Lewist és Khyreet a Del Perro-i lakására, ahol egy ötletet vázol fel nekik. Mivel Bjornn...
  • .Kritya
    .Kritya válaszolt erre: Redline Collective.
    2026.01.29.: Bjornn felhívja Takashit, Lewist és Khyreet a Del Perro-i lakására, ahol egy ötletet vázol fel nekik. Mivel Bjornn...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Állat tetem hiba.
    F8 hibaüzi volt? Próbáltátok esetleg vadászpuskával még meglőni párszor, majd utána felszedni?
  • Cesar
    Cesar reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó