Legutóbbi tevékenység

• JakeFury
    JakeFury reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A szabályzaton módosítás várható a mai este folyamán, amit DC-n fogunk publikálni. Akinek a másikkal pedig OOC viszálya van, javaslom...
  • H
    hungaricus létrehozott egy témát Állat tetem hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Avery Rowe / hungaricus01 « Hiba megnevezése » Állat tetem « Hiba bővebb...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A szabályzaton módosítás várható a mai este folyamán, amit DC-n fogunk publikálni. Akinek a másikkal pedig OOC viszálya van, javaslom...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Botosjeti
    Véleményem szerint, a hozzászólásokat olvasva itt már belenyúlik egy kicsit az OOC viszály is. Javasolnék egy legál-illegál meetinget...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Jackrabbits XIII, másnéven ismert Rabbit (Conejo) banda, egy régóta fennálló mexikói-amerikai utcai banda, amelyet Los Santos déli...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    [OOC RÉSZ - Ismertető, tájékoztató] Hosszú évek elteltével elhatároztam, hogy ismételten megpróbálok egy új, letisztult koncepciót...
  • HachiRokuHUN177
    HachiRokuHUN177 létrehozott egy témát Ruha bug, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » HachiRokuHUN177 « Hiba megnevezése » Ruha, és tetoválás bug « Hiba...
    • Képernyőkép 2026-01-30 143437.png
    • Képernyőkép 2026-01-30 143451.png
  • Botosjeti
    Botosjeti válaszolt erre: Jackrabbits XIII.
    [OOC RÉSZ - Ismertető, tájékoztató] Hosszú évek elteltével elhatároztam, hogy ismételten megpróbálok egy új, letisztult koncepciót...
    • 497206a5-6af1-4ae8-8169-e133ce66cb6d.png
  • B
    Balito reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Oda vagyunk kerűlve, hogy bandásként ocsmárolnak, minden szart szembe mondanak nekem tűrni kell mindent mert ha fegyvert rántok egy...
  • B
    Balito reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...
  • popek
    popek reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Oda vagyunk kerűlve, hogy bandásként ocsmárolnak, minden szart szembe mondanak nekem tűrni kell mindent mert ha fegyvert rántok egy...
  • Cesar
    Cesar reagált web11hoyer témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Rengeteg olyan eset történik, ami során admint lehetne hívni. Nem írok konkrét eseteket, mert nem az a célja. Én az RP-t preferálom az...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált web11hoyer témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Rengeteg olyan eset történik, ami során admint lehetne hívni. Nem írok konkrét eseteket, mert nem az a célja. Én az RP-t preferálom az...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált KOSZTA témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó