Legutóbbi tevékenység

• Pecsrik
    Pecsrik válaszolt erre: Elfogadva Válás.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLÁS BEJELENTÉSE TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, azt a bizottság elbírálta, és...
  • Y
    Yama reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Annyit tudok kövi resivel beleírni, hogy 50 km/h alatt nem fut le a script, ez talán az esetek nagyját megoldja. Zárok.
  • Pecsrik
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • toeszli
    Van olyan spot (lsd. a képen pl), ahol továbbra is későn tölt be, szó szerint a kocsi alatt. (Sajnos visszamentésem nincs róla)
    • 1769676502793.png
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Köszi a képet Kaydronnak
  • Sasha
    Sasha létrehozott egy témát Kamionos fuvarok fizetése., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Natasa Lyzexova« Ötleted leírása » Kamionos fuvardíjjak kifizetése...
  • Sasha
    Sasha létrehozott egy témát Pót bug., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Natasa Lyzexova« Hiba megnevezése » Pótbug « Hiba bővebb leírása »...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - A bone attach rendszer már jól lekezeli a stream in/out dolgokat, így nem bugol rá másra egy...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Új vadász rendszer Bug!.
    A mai patchel módosítottam a scripten, visszajelzést kérnék, hogy még mindig későn töltenek-e be az állatok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Targonca bug.
    A mai patchel módosítottam a scripten, visszajelzést kérnék.
  • Simoon
    Simoon reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - A bone attach rendszer már jól lekezeli a stream in/out dolgokat, így nem bugol rá másra egy...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.01.29., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • valakimostmar
    valakimostmar létrehozott egy témát Bjornn Ulfsen<-->Yonatan Goldstein, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Bjornn Ulfsen-Yonatan Goldstein ◄ Az adásvételben szereplő...
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó