Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Klaudia.
reagált
Cesar témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...
Szerda 23:04
JakeFury
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
A jelentés első részére a kövi resinél jön egy bugfix, a második viszont gta fizika megbolondulásnak hangzik, amivel nem tudok mit...
Szerda 23:01
V
VladBácsi
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Annyit tudok kövi resivel beleírni, hogy 50 km/h alatt nem fut le a script, ez talán az esetek nagyját megoldja. Zárok.
Szerda 22:28
Legend
válaszolt erre:
Bugos hordó rakomány
.
A jelentés első részére a kövi resinél jön egy bugfix, a második viszont gta fizika megbolondulásnak hangzik, amivel nem tudok mit...
Szerda 22:28
Legend
válaszolt erre:
Öv hiba
.
Annyit tudok kövi resivel beleírni, hogy 50 km/h alatt nem fut le a script, ez talán az esetek nagyját megoldja. Zárok.
Szerda 22:24
Erkan
reagált
Botosjeti témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Noh igen. Ez meg a másik. Sok ehhez hasonló esettel találkoztam az elmúlt években. Ehhez még lehetne kötni a "klikkesedést", de az már...
Szerda 22:20
Erkan
reagált
Botosjeti témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
KOSZTA
reagált
Botosjeti témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
V
Vedan
reagált
Botosjeti témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerda 22:14
Bruno
reagált
Cesar témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy mindkét fél egy rossz helyzetben inkább a szabályzatot lapozza, és azt keresi, miben...
Szerda 21:32
Cesar
válaszolt erre:
Illegál - Rendvédelem beszélgető
.
Szerda 21:30
Cesar
reagált
Bolondmike témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Régebben ugyebár nagyon sokat menekültem, de én személy szerint nagyon hamar észrevettem azt, hogy kivel lehet a sok butaság mellett is...
Szerda 21:20
JakeFury
reagált
Loona_The_Hellhound témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Támogatom és ugyan ezt csatolnám a lőszergyártókkal is.
Szerda 20:59
Legend
válaszolt erre:
Süllyedő pótkocsi.
.
Ezek az anomáliak miatt lehet már kintről, ikonra kattintva is rácsatolni a trailert a vontatóra. Ilyenkor a gta / fivem szórakozik, nem...
Szerda 20:59
Loona_The_Hellhound
válaszolt erre:
Workbench javítási lehetőség/vásárlás
.
Támogatom és ugyan ezt csatolnám a lőszergyártókkal is.
Szerda 20:57
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
Almenü elrejtése
A menüpont alatti navigációs sáv elrejtése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó