Legutóbbi tevékenység

• DarK
    DarK válaszolt erre: Élményképek.
  • Loona_The_Hellhound
    Loona_The_Hellhound létrehozott egy témát Süllyedő pótkocsi., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ximena Hernandez / .loona_the_wolf/ Cpt.SilverFox « Hiba megnevezése » A...
  • django
    django válaszolt erre: Targonca bug.
    Közbe rájöttem, hogy elkezdtem kifotózni az infókat, ha kötbért kéne igényelni. Itt az egyik fuvarlevél:
  • JakeFury
    JakeFury reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Régebben ugyebár nagyon sokat menekültem, de én személy szerint nagyon hamar észrevettem azt, hogy kivel lehet a sok butaság mellett is...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Noh igen. Ez meg a másik. Sok ehhez hasonló esettel találkoztam az elmúlt években. Ehhez még lehetne kötni a "klikkesedést", de az már...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Régebben ugyebár nagyon sokat menekültem, de én személy szerint nagyon hamar észrevettem azt, hogy kivel lehet a sok butaság mellett is...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Botosjeti
    Noh igen. Ez meg a másik. Sok ehhez hasonló esettel találkoztam az elmúlt években. Ehhez még lehetne kötni a "klikkesedést", de az már...
  • Bolondmike
  • V
    VladBácsi válaszolt erre: Öv hiba.
    ilyenben nekem is volt részem
  • web11hoyer
    web11hoyer válaszolt erre: Öv hiba.
    Van egy ilyen esetem. A kamionban be voltam kötve...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Cyrex
    Cyrex reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » bolondmike « Hiba megnevezése » Bontó fuvarok nullázodása. « Hiba bővebb...
  • Cyrex
    Cyrex reagált VladBácsi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    reggel engem is ez fogadott "[ 3809000] [b3717_GTAProce] MainThrd/ [INFO-error] Egy napon maximum 10 barnfindos járművet...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó