Legutóbbi tevékenység

• Cyrex
    Cyrex reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nekünk sem nullázódott a tegnapi 10/10
  • Cyrex
    Cyrex reagált Robex témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ugyan ez a helyzet a szállítmányozócégeknél is ott se lettek le nullázva a fuvarok-száma
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált VladBácsi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    reggel engem is ez fogadott "[ 3809000] [b3717_GTAProce] MainThrd/ [INFO-error] Egy napon maximum 10 barnfindos járművet...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Robex témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ugyan ez a helyzet a szállítmányozócégeknél is ott se lettek le nullázva a fuvarok-száma
  • Robex
    Robex reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » bolondmike « Hiba megnevezése » Bontó fuvarok nullázodása. « Hiba bővebb...
  • Robex
  • toeszli
  • V
    reggel engem is ez fogadott "[ 3809000] [b3717_GTAProce] MainThrd/ [INFO-error] Egy napon maximum 10 barnfindos járművet...
    • bont.jpg
  • toeszli
    toeszli reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » bolondmike « Hiba megnevezése » Bontó fuvarok nullázodása. « Hiba bővebb...
  • Bolondmike
    Bolondmike létrehozott egy témát Bontó fuvarok nullázodása., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
  • Bruno
    Bruno reagált Botosjeti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Chloee
    Chloee reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • django
    django válaszolt erre: Targonca bug.
    Amint ismét jelentkezik a dolog, küldöm

Kinézet személyre szabása

Top Alsó